dilluns, 15 de novembre del 2010

CLARET 2 XARXA "B" 0

Aspectes positiusMolt bona concentració pre partit, bon escalfament físic i tècnic, gent donant crits d’ànim i ambient ideal per encarar un partit.
Excel•lent sortida a pista, concentració defensiva, mínimes pèrdues de pilota,ajudes defensives , gran pressió per ofegar la sortida rival.
Ocasions clares de gol, fruit de sortides ràpides de porteria.
Conclusió. Primera parta amb un 0-0 final que amb un xic més de sort i punteria podia haver acabat amb victòria visitant.

Aspectes negatius:Baixada bestial del to físic a la segona part com a conseqüència: errors de pase, arribar tard a les tasques defensives, replegament lent...
Al pitjor i fruit de tot això: el desconnectar del partit, el estar més per altres aspectes que per la pilota, donar-li més importància al contrari i a l’àrbitre que no pas al company.
Conseqüència: Una expulsió, un gol en contra i fer creure al rival que eren superiors (quan fins llavors i amb tots els meus respectes no ho havien demostrat) a partir de llavors si. Resultat de tot això 2-0 final.
La solució és ben fàcil, cal buscar els mecanismes per transformar la primera part en 25 minuts més.
La teoria la sabem ara cal dilluns i dijous treballar-la.

PD: Un plaer tornar a veure a Raul i a Ferran.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola,
Desde el punt de vista de local, estic bastant d'acord amb la crònica que ha comentat el Joan. Potser ens esperàvem una defensa del Xarxa mes tancada i no pas trobar-nos la vostre defensa adalt fins al punt de presionar en varies ocasions.Aixo ens va dificultar la sortida de pilota durant la 1a part. De totes maneres, aquesta presió tambe va suposar que tinguèssim algunes contres que no vem saber finalitzar, amb parades del Selbi, travesser, etc.
A la segona, tots dos equips vem estar mes pendents de l'àrbitre i de buscar el jugador contrari que no pas de jugar.
Sens dubte l'expulsió va ser un punt d'inflexió en el partit. Gol amb un defensa menys i a partir de llavors amb una defensa forta a mitja pista que no va donar lloc a gaires ocasions pel Xarxa. Si que es cert, que a la 2a part ens va resultar mes facil sortir jugant la pilota i van haver-hi mes espais per sortir d'una presió menys asfixiant. A consequencia d'aixo el 2-0.

Si jugueu com la primera part, sortireu rapidament de les posicions d'abaix. Pero la concentració ha de durar tot el partit. Es va demostrar que en sabeu.

Un plaer tambe haver tornat a veureus i disfrutar d'un partit de futsal junts.
Ens veiem a la tornada.

Ferran

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club