diumenge, 19 de desembre del 2010

Xarxa "A" 1 Castellar 3

No s'ha pogut guanyar l' últim partit de l'any 2010 i acabem la temporada a la part baixa de la taula classificatòria.
Partit atípic ja que l'hora no era la habitual de jugar els partits de casa. Diumenge a les 12 h, potser per això o altres motius, la primera part ha estat de clar domini visitant, i el 0-1 final era massa poc premi per les moltes ocasions generades pel Castellar.
La segona part ha tingut una altre cara totalment diferent; gràcies a la xerrada de l'entrenador o pel fet d'haver d'anar a pressionar l'equip ha despertat, ha mossegat, ha tingut més la pilota, ha pujat tres o quatre esglaons més la intensitat i fruit d'això han anat arribant les ocasions i finalment el 1-1.
Desprès del gol l'equip ha seguit pressionant i tenint ocasions però el porter visitant i la manca d'encert no ens ha fet marcar cap gol més, i en una jugada desgraciada ens han fet el 1-2, hem tornat a tenir tres o quatre clares ocasions però en una contra a falta d'un minut ens han fet el 1-3.

És cer que amb una mica més d'encert podíem haver guanyat, tant com que hem perdut, també és cert que hi ha jugadors que es deixen la pell...però si que és molt cert que CAL UNA REFLEXIÓ molt profunda per part de tots de com s'ha entrenat últimament. Dels 9 jugadors de pista quatre no hi eren dijous (dilluns no ho se) així potser guanyarem algun partit però segur que no és el camí, segur.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

me hace mucha gracia que la gente se queja de que esta semana (20/12/10 y 23/12/10) no hay entrenos, que mas da si después no van a venir a entrenar!!!!
el dia 3/1/11 el primer entreno del nuevo año, haber cuantos vienen a entrenar!!!

Felices fiestas a todos!!!

Anònim ha dit...

Falta mucha liga y todavía se puede mejorar mucho en la tabla. El mes de enero es demasiado importante, marca por lo que se acabará luchando al final de la temporada.

"Quien dice que juega al límite, es porque lo tiene".

Llinars 4 - Iris Sol Casagemas 8

Forza Iris!!

Anònim ha dit...

Cuantos equipos bajan?

Anònim ha dit...

No importa!!!!.

Hay equipo para mirar arriba, NUNCA abajo!!!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club