diumenge, 16 de gener del 2011

Xarxa "A" 3 Penya Esplugues 1

Primera victòria desprès de molts partits i alhora primera victòria del 2011, cal felicitar a l'equip per l'espectacle ofert ahir, amb una dosis d'intensitat i de concentració i de fe en la victòria que ens va fer superar el 0-1 de la primera part.
Aquest 0-1 al meu entendre va ser massa premi per un equip rival que tancat darrere va aprofitar una de les poques ocasions que va tenir per marcar el únic gol d'aquesta part. la nostra banda nosaltres fallàvem ocasions ben clares i ens estavellàvem una i una altre banda contra la defensa rival. La circulació de pilota es feia massa previsible.en
A la segona part vam pujar la línia defensiva , van introduir variants tàctiques per tal de trencar la teranyina rival, tot i això l'empat va tardar en arribar i va ser en una bona jugada i aquest cop si ben culminada al segon pal de contraatac. Vam continuar pressionant i van arribar els dos gols més,un d'ells amb superioritat (dels pocs que he vist que fèiem) i l'altre en una bona jugada individual.
Els últims minuts l'equip visitant va jugar de cinc però aquest cop si, vam saber defensar amb ordre i els tres punts es van quedar a la bombonera d'Horta.

I enllaçant amb el tema de la bombonera, ahir sense por a equivocar-me va ser dels dies que més ple estava el pavelló ( encara que hi havíem dos partits a continuació) a la grada es trobaven amics de jugadors, ex jugadors, pares i jugadors del segon equip que des de les sis estaven animant als seus companys.
I aquí és on vull remarcar al meu profund disgust i el meu malestar per la manca de companyerisme.
Suposo que tothom tindrà les seves raons i la seva opinió, però penso que no demostra gaire estimació a l'entitat el fet d'estar prenent alguna cosa al bar del costat desprès del partit i no anar almenys una estona a animar a un segon equip que necessita l'ajut de tothom per sortir de la zona classificatòria. Només demano que hi pensem.
Tot i això agrair a l'Àngel la seva presència.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Por fin puedo opinar con conocimiento de causa.

Buen partido el que jugó el Xarxa el sábado. Orden, paciencia, intensidad y saber estar. Es cierto que hay un poquito de falta de acierto cara a gol, pero se supo jugar bien con el marcador en contra para sacar tres justos puntos contra un equipo cerrado atrás!!!.
Enhorabuena a todos!!!

Teia F.S. 2 - Iris Sol Casagemas 7
Forza Iris!!!!

Anònim ha dit...

E N H O R A B U E N A E Q U I P O!!

Francesc ha dit...

Bon partit. Em quedaria amb la intensitat i les ganes de fer-ho bé. Crec que va quedar palès que en aquest equip tothom és molt important. També vodria afegir que aquest cop em va agradar bastant l'aspecte i l'actitud des de la grada.
I només recordar que el segon equip ha ajudat molt al primer en molt entrenaments...reflexionem-hi.

Anònim ha dit...

Yo el próximo día me quedaré a ver un rato como hecho otros dias pero tienes razón pero no toda (sin querer entrar en polémicas).
Sobre el partido decir, que hubiera sido de esta temporada,si la actitud que está teniendo todo el mundo después de navidad se hubiera tenido desde el principio de temporada.
Por otro lado destacar lo bien que se movio el balón en el segundo gol cuando ellos estaban en inferioridad numérica y el despertar goleador de Joan.Los goles dependen en gran medida de la confianza,hay que creerse que vas a a marcar.
Por último,felicidades Juan.Josete.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club