dilluns, 7 de febrer de 2011

Xarxa "A" 1 Mampar 1

Abans de començar amb la breu crònica del encontre del dissabte, vull demanar disculpes als "molts" lectors que no van poder veure penjada l'entrada del darrer partit jugat com a visitant on el nostre primer equip va caure 3-2, penso que el naixement d'un fill serveix de disculpes.

De l'empat de dissabte cal remarcar el mal partit disputat pels dos equips, no fent honor a la categoria de preferent: circulació lenta, manca d'intensitat, poques ocasions de gol, manca de detalls tècnics, manca de recursos tàctics etc etc, evidentment els dos equips van demostrar el perquè de la seva classificació al final de la primera volta.
Crec que s'ha de buscar un xic d'exigència en el nostre equip, perquè aquest any s'ha demostrat contra grans equips que tenim categoria suficient per donar guerra i guanyar a qualssevol equip.
Acaba una primera volta, i cal fer revisió del que s'ha fet, a la dreta del bloc, teniu una enquesta que podeu omplir, més enllà però d'això, penso que l'equip ha anat de més a menys i s'han de buscar els motius.
Finalment destacar la presència d'espectadors a la grada, i sobretot sobretot sobretot, la d'OLIVER, SHALOM I SELVI, com diria algú admirat per un servidor QUE N'APRENGUIN alguns del primer equip.
Lamentar l'absència de jugadors del primer equip no convocats ((menys en R.Mateu) i maleir la lesió d'en Jorge.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ENHORABUENA PAPA!!!!!!espero que todo haya ido bien y que no os dé mucha guerra.
Del partido del sábado,primero lamentar que no pude ayudar al equipo,ni creo que lo pueda hacer pronto porque tengo una patata en el pie.También creo que se están empezando a entrenar detalles y movimientos ofensivos que tendríamos que aprovechar,llevamos poco tiempo, pero si seguimos nos saldrán en los partidos y crearemos mas ocasiones seguro.
ANIMO A TODOS!!!!y 1 abrazo.
Jorge.

Anònim ha dit...

Felicidades,no sabía nada.
Del partido del sabado creo que es el peor momento a nivel deportivo que he vivido en el Xarxa, estoy muy desilusionado por muchos motivos. Josete.
Siempre Força Xarxa.

Francesc ha dit...

Ánimos a todos! Siempre nos ha costado ganar ciertos partidos, pero creo que hay mucha calidad en el equipo.

¡¡Entrenar para descansar y descansar para hacer bueno el entreno!!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club