dilluns, 28 de març del 2011

SANG CULÉ 1 XARXA "A" 3

Primera victòria de la temporada fora de casa!

Tres punts importants que acaben amb una mala de ratxa fora de casa impressionant, des de fa 11 mesos que no es guanyava com a visitant i dissabte es va fer en una de les pistes més complicades i davant d'un rival que darrerament ens havia pres la mida.
Del partit poca cosa puc dir ja que no vaig poder presenciar-lo, només felicitar a l'equip i un cop assolit el primer dels objectiu, cal marcar-se d'altres com a reptes immediats, potser el primer seria deixar de ser el segon pitjor equip anotador de la categoria, i consolidar-nos com uns dels millors equips com a local.
Dissabte davant un equip que ens va superar a la primera volta i que està fen una gran temporada no serà fàcil però mirar la classificació i veure'n ja la trentena pot ser interessant.
Un apunt fora de l'àmbit de la classificació: dissabte els clubs catalans estàvem convocats per escollir el president de la federació catalana, Andreu subies és el nou president, hom pensa que fins que el futbol sala no tingui autonomia pròpia fora del futbol onze no tindrem molta força els clubs modestos, malgrat tot espero que amb el nou president el nostre esport creixi en reconeixement.

3 comentaris:

Daniel ha dit...

Gran victoria. Muy trabajada por todos. Y cuando digo todos también me refiero al Xavo y al Choco en la grada. Trabajo defensivo muy intenso y concentrado (la muestra está en que sólo nos pudieron marcar 1 gol). Buena llegada también por nuestra parte a la portería rival. Más confianza y chute que en otros partidos. Primera victoria fuera y 27 puntos. A seguir así.
Ánimo señores!

Anònim ha dit...

Felicitar publicamente a nuestro entrenador por el planteamineto del partido y los cambios durante el mismo, que en mi modesta opinion fueron la clave de la victoria.
Debemos intentar ser más efectivos de cara a gol. Josete.

Unknown ha dit...

Biiiieeeen equipo, biieeeen!!!!
Simplemente felicitar al grupo desde la distancia.

"Si lo que hiciste ayer parece grande, no has hecho nada hoy".

IES Montserrat 0 - Iris Sol Casagemas 4.

FORZA IRIS!!!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club