dimarts, 1 de març del 2011

XARXA"A" 10 MILLENIUM VILADECANS 5

El partit de dissabte va confirmar la tendència d’aquesta temporada: l’equip rendeix molt millor a casa que a fora.
Els motius poden ser diversos o pot ser fruit de la casualitat però els números ens diuen que els 23 punts de l’equip són conseqüència de sis victòries com a locals i cinc empats com a visitant.
De la victòria de dissabte cal destacar els deu gols a favor, una gran notícia ja que érem l’equip menys golejador de la categoria, això el dia que teníem sis baixes del primer equip i que jugadors de B de nou van haver de completar la convocatòria. Insistir en el paper fonamental de tots en aquest col•lectiu, cal animar a certs jugadors que rendeixen molt més quan assumeixen rols importants o diferents.
Ara només cal esperar la recuperació d’efectius i demanar la primera victòria de la temporada com a visitants, el partit de dissabte precisament no és la pista més propícia per a fer-ho però personalment aquest equip m’ha donat cert crèdit per a poder-hi confiar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

De la victoria de esta semana hay que destacar muy positivamente los 10 goles a favor,(representan el 18'5% de los goles de toda la temporada).Un dato que refleja que el principal problema a estas alturas es el gol.
Debemos valorar también que somos el equipo menos goleado del grupo.

A seguir trabajando!!!

Iris Sol Casagemas 2 - Sant Joan de Vilassar 4

Forza Iris!!!

Anònim ha dit...

No te preocupes Juan, estoy aumentando la carga de trabajo y pronto empezaré el trabajo de campo, así que el gol está asegurado. Força Xarxa. Josete.

Carlos ha dit...

Ojo a la estadistica de Juanito y el gol...En tus tiempos esto no pasaba. Juanito vuelve, si Raul moja en el Schalke 04 no lo vas a hacer tu?

Francesc ha dit...

Gran victòria en un bon i seriós partit! Encara hi ha algú que no es creu important en aquest equip???

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club