dilluns, 30 de maig del 2011

XARXA 3 LLAGOTENSE 3

Últim partit de la temporada a casa i un punt mes a la classificació. Partit molt seriós davant d’un rival que es jugava el primer lloc.
S’arriba a final de temporada amb pocs efectius humans, lesions, absències, Barça, bodes etc va fer que dissabte nomès quatre jugadors de pista del primer equip i dos de B fossin els encarregats d’acomiadar la temporada al poliesportiu.
Per això, cal felicitar als sis jugadors de pista i als dos porters que van fer en línies generals un bon partit i que amb un xic més de sort i encert es podrien haver haver quedat els tres punts a casa.
A falta del partit aplaçat de dimarts, l’equip acabarà la temporada un altre any més amb l’objectiu de la salvació assolit, enguany amb menys dificultats que la temporada anterior, gràcies entre altres coses a la fortalessa a casa. LLàstima de la manca d’encert i regularitat que no s’ha tingut ens els desplaçaments i que ens ha restat poder aspirar a qüotes més altes.
Ara s’obre un periode de canvis profunds a l’entitat que de segur ens portaran a intentar assolir reptes més grans, tant de bo tots sumem!

Acaben aquí les cróniques dels partits d’un servidor, han estat gairebé cinc anys intentant aportar un xic d’objectivitat i crítica constructiva. Procurant acostar als aficionats, jugadors i demés el comentari dels partits del primer equip. Agraeixo de tot cor les lectures que em consta que es fan cada semana d’aquests bloc i dels comentaris que lectors com Jose, Dani, Txiri han fet assiduament.

Evidentment intentarem que el bloc continui…

6 comentaris:

joan ha dit...

també les aportacions del mister Juanitu d'enguany són d'agrair.
Joan

Anònim ha dit...

Para empezar Juan como mister no tiene ni puta idea.
Alertar del mes de mayo de vacaciones que se ha tomado el equipo.
Por último yo personalmente echaré mucho de menos tus crónicas, ha sido un placer leerte.
Josete. FORÇA XARXA.

Anònim ha dit...

no me extraña que el presi no escriba más, aquí no comenta ni Dios!

Esplugues 3 XARXA 3

Anònim ha dit...

Por mi parte agradecer a todos los que escriben aquí,principalmente a Joan por su crónica semanal,creo que debería seguir el tema de las crónicas...1 saludo a todos

Ah,y por si todavía me falta felicitar a algún culé...enhorabuena a todos!!!!!
Jorge.

Anònim ha dit...

A los q por causas justificadas no podemos ver semanalmente al Xarxa, nos gusta seguirlo jornada tras jornada. Es por este motivo q animo a no perder esta gran iniciativa. Los q hemos compartido ese vestuario con una simple cronica sabemos lo q se vive en cada momento en el equipo.

Xarxa, un sentiment!!!!

Juanito.

Carlos ha dit...

Me sumo a la idea de Juanito. Los que no os seguimos en el campo nos gusta hacerlo leyendo aquí la crónica. Animaros a que alguien asuma el relevo de Joni

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club