dilluns, 17 de setembre del 2007

A.E. XARXA "A" 2 LA SALLE GRACIA 5

Segon partit de la pretemporada i segona derrota, gens preocupant, ja que el màxim objectiu d'aquests partits es anar agafant la forma física adient per a encarar la temporada. Poques conclusions es poden treure del partit ja que ens presentàvem amb moltes baixes del primer equip (7 en total) mitigades amb la presència de 4 jugadors del segon equip.
Aquest fet va condicionar amb bona part el partit i durant la primera part es va poder mantenir el ritme de partit adient. L'equip rival (territorial) no oferia gaires recursos ofensius, però va saber aprofitar bé errades nostres per sortir al contractac i marcar 3 gols, la primera part va acabar amb 2-3. els nostres gols fets per en Juanitu.
La segona part va ser idèntica a la del partit del dimecres, la intensitat defensiva va baixar i ens costava mantindre la pilota en atac per simple fet de voler fer l'elaboració massa ràpida i no tenir paciència alhora de tocar i elaborar jugades.
El dissabte vinent ens visita el Toring (preferent) esperem recuperar jugadors, encara que una altre boda ens impedirà tenir la plantilla completa.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Això comença a ser preocupant i ho pitjor de tot és que els qu no van anar el dissabte es pensaran que son imprescindibles...

Javi ha dit...

Para nada de acuerdo con el anterior comentario. Partido muy condicionado por las bajas y por la situacion de la pista. Pero creo que el equipo es lo suficiente maduro (que no mayor) para saber sacar la parte positiva de la pretemporada. Además, teniendo en cuenta que el entrenador empieza a contar con gente del B, no creo que nadie se crea que tiene el puesto asegurado.

Anònim ha dit...

Serà que al otro equipo no le condicionaba la pista...

Anònim ha dit...

ahora que ha vuelto Tacón...
¡Que vuelva Javi Baquero YA!

Anònim ha dit...

Si que vuelva Cristian Ramia también!!!!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club