divendres, 14 de setembre del 2007

A.J RIERA 4 XARXA "A" 1

Què es pot dir del primer partit de pretemporada del XARXA A? En primer lloc que per ser el primer partit de l'any les sensacions són bones. La motivació i les ganes de l'equip segueixen sent les mateixes que cada any i això suposa una motivació extra per a tothom.
Davant d'un equip d'una categoria més, el nostre, va oferir una bona imatge fins que la forma física va desaparèixer, cosa que va aprofitar l'equip rival, molt millor físicament per sentenciar un marcador (què era el de menys)
La primera part, on tots estàvem més frescos, l'equip va tenir una possessió de pilota bastant fluïda, intentant buscar solucions a la rotació de 4 com ara paral.leles passades al mig etc, va ser però en un dels bons contraatacs ben finalitzats on Rubén Mateu va fer el primer gol de l'any. L'equip rival poc a poc però, va demostrar la seva categoria i amb moviments ràpids de pilota va anar tancant al nostre equip, però unes vegades l'encert de Daniel (molt bon partit) i la concentració defensiva provocaven que el marcador no és mogués. Finalment però amb una errada defensiva va arribar l'empat del Riera amb el que va acabar la primera part.
La segona part va ser una altre història i poc es pot dir, l'equip va fer una baixada física, i quan les cames no van, el cap tampoc, això va fer que el partit fos una anada i vinguda sense sentit per part nostre, i una batalla individual que no portava enlloc, això ho va aprofitar l'altre equip per fer tres gol més.
El dissabte ens espera un altre equip de territorial: La Salle Gràcia, on la baixa d'alguns jugadors del primer equip serà compensada per joves de B, esperem seguir treballant de cara a començar amb bon peu la temporada.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Només fer referencia al que diu al mister. Gran partit davant d'un Territorial fins que el físic va caure. Molt bones sensacions per començar una temporada que, si les lesions ens respecten, segur que el Xarxa donarà molta guerra.
Salut per a tothom.
Daniel

Anònim ha dit...

Sempre és bo mostrar-se optimista però aquest Xarxa em recorda una mica al Barça de Rijard: Amb moltes estrelles (de nom) pero molt previsible en el seu atac.
Crec que l'equip comença a necessitar aire jove. La mitjana d'edat és massa alta, fent contes ràpids un 29 anys. ës difícil arribar al nivell d'equips que, com al Riera debien tenir una mitjana de 23.
De totes maneres és molt aviat i no cal ser pessimistes però l'any passat a aquestes alçades es va enpatar contra la Riera.

Francesc ha dit...

Valoro com a a molt positiu el primer partit del Xarxa; esforç i entrega tot i les mancances físiques. Gran gol d'en Mateu que crec que aquest any ha d'oferir grans coses a l'equip. També he vist molt bé a en Dani López que ha recuperat el gran canvi de ritme que tans gols ens va donar la temporada 2005-06.
Excel·lent el Dani porter,
S'ha de reconéixer el nivell superior de l'altre equip tot i que pel meu gust tenien massa moure i poc xut.
Crec que l'entrenador hauria de fer espavilar a altres jugadors però no seré jo qui em fiqui en la seva feina...
Ánims!!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club