dilluns, 8 d’octubre del 2007

SANSUR 5-XARXA "A" 5

Dissabte a la nit (dissabte si que és bo sortir, convenient diria jo) ens vàrem trobar un jugador del primer equip, un comentari seu em va fer pensar: (-... que fas per aquí? em pensava que estaves pensant i planificant el proper partit?) Aquest comentari banal, ple d'ironia i humor, no deixa de tenir certa importància. Hom que a la seva joventut ha estat jugador mediocre i ara és entrenador una miqueta menys mediocre, sap que és molt diferent com es percep un partit, una setmana o una temporada, un jugador o un entrenador. Encara que no juguem o entrenem al Barça i que la repercussió i la responsabilitat és molt i molt inferior, la percepció de l'entrenador és molt més global i el pensament en l'equip i en el partit va més enllà de les hores abans i les hores després. Encara que en bona part depèn del grau d'implicació que es té en el projecte i en l'equip.Un jugador implicat lesionat, sancionat o no convocat sempre anirà a veure i a animar amb seu equip. Un altre aprofitarà per fer altres coses, les dues opcions són correctes i lícites, ara deixen clares les opcions d'implicació.
Amb altres paraules, he volgut deixar a entendre algunes coses, que els més llestos hauran captat o els també més llestos encara no voldran captar.
També he volgut deixar entendre, que com més alta sigui la nostra implicació en el projecte, més mala llet ens quedarà després del partit del dissabte, i com més alta sigui la nostra implicació, potser aquesta mala llet arribarà al dilluns, seguirà al dijous i acabarà al final del partit del dissabte (nota de l'autor: com a mala llet entenc ganes de voler rentar el mal partit, ganes de fer-ho millor, ganes de estar més concentrats etc etc. Si la nostra implicació no és gaire elevada potser aquesta mala llet al segon o tercer cubata del dissabte ja no hi és i llavors correm el perill de tornar a entrenar de la mateixa manera i a tornar a jugar de la mateixa manera.
I concretament sobre el partit de dissabte poca cosa a dir, jo mai parlaré en fred sobre el nivell de l'altre equip, però els que tan van parlar del nivell de La Palma, no sé que diran sobre el nivell del Sansur... crec que no vam saber llegir bé el partit, no vam saber atacar una defensa tancada i vàrem cometre errors puntuals que en un partit igualat es van pagar. Cal destacar però que malgrat tot, i s'ha de fer una lectura positiva de tot l'equip mai es va enfonsar, d'un 3-1 es va passar a un 3-4, i un dels gols amb una lliçó magistral de com a començar i com acabar un contraatac.
Un punt, que vist com han estat els resultats de la jornada ens deixa segons, que com he dit abans, cal treure de tot la nota positiva.

Perquè la nota més negativa de la jornada va ser la lesió de Cata, que esperem que es recuperi el més ràpidament possible.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Partido malísimo en general de todo el equipo,el Sansur esta año luchará por no perder la categoría.Como siempre no supimos atacar una defensa cerrada y fallamos en algunos repliegues.Lo positivo es que jugando mal puntuamos y eso es muy importante.
En cuanto a salir el día de antes creo que no es conveniente y clarisimamente es perjudicial y se nota,aunque yo lo hecho durante anteriores temporadas que no quiere decir que este bien.Simplemente no demonizar a los que lo hagan y juzgarlos por su rendimiento nada más.Animos y a ganar este sabado.Josete.

Anònim ha dit...

¿Que le pasa al mister este año, que está tan filosófico?
¿Será nostalgia de un fútbol mejor?
¿Añoranza de tiempos mejores en la Peña Balugrana?
O simplemente que estamos ya en otoño y le invade la melancolía. A ver si el equipo sube un puntito y le da una alegría a este "mister" melancólico.

Anònim ha dit...

A mi me gusta este mister melancólico,hace reflexiones buenísimas,así hay mucha chicha para comentar.Anímate mister que será una buena temporada.Josete.

Anònim ha dit...

crec que si....el mister està molt filosòfic. És una mena de Lillo a la catalana.
I potser tingui anyorança de temps millors....quan el xarxa jugava un futbol mes vistós, perquè fins ara (pretemporada inclosa) el nivell no és del tot optim. Pretemporada dolenta amb nivell físic dubtós. Primer partit fàcil i en la segona jornada, quan hi ha una mica de dificultat al jugar fora de casa tornen el problemes. Encaixar 5 gols son massa gols per a un equip amb aspiracions.A més, el rival no es presuposa dels mes forts del grup.
Ànim i a seguir treballant tots. Mister inclós

Anònim ha dit...

Patiment tienes razón el nivel de juego está siendo bajo,pocos recursos y atascos contra equipos que se cierran y que son inferiores que nosotros,pero en resumen eso nos pasa siempre y se debe a la falta de paciencia y el exceso de individualismo.Simplemente intentar mejorarlo.
Y sobre el físico también tienes razón,este año se ha entrenado menos dias (MENOS MIERCOLES) y menos duro.Josete.

Anònim ha dit...

Propongo una quiniela interna: XARXA-SANG CULE 5-2.
Juanito 1
Dani López 1
Xavi 1
Jose 1
Txiri 1

Anònim ha dit...

Penso que no cal dramatitzar aquesta situació, cada temporada és diferent, i depèn de com està cada jugador, anímicament i físicament. Cada any no és com l'anterior i per tant, és normal.

També el que pot ser, és que es donen coses per sabudes i treballades, que s'haurien de refrescar..

Ánims i a treballar!

Anònim ha dit...

Anda que no tiene güevos el filosófico del mister. En mi época jugabamos con wiski en los bidone.Eto lo arreglo yo con un par de gritos.En los special games juegan mejor. Encima el catalan(q ya tiene guasa el nombre) se nos lesiona y chilla como un poseso. Yo ya lo dije la semana pasá. Bakero vuelve ya!!

Francesc ha dit...

No cal ser tan negatius. D'acord que no es va jugar bé, però jo ahir vaig veure el BArça de futsal, no ho va fer molt bé i van marxar contents de treure un empat a domicili.
Per altre banda, no es gaire aconsellable dir que l'atre equip no era bo, això ja ho dirà la classificaió final.
Molt positiva la capacitat de remontada i els grans contratacs. L'únic de veritat negatiu la lesió d'en Roberto. Ànim i paciència!

Anònim ha dit...

aladino vuelve ya¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Bé,
S'ha fet el que s'ha pogut en aquests 2 partits que he jugat amb el "A".
Només desitjar-vos que us vagi de conya la resta de la temporada, que us ho passeu be (i que guanyeu!!)
Merci Joan per la confiança i a la resta de l'equip perque sou collonuts i m'heu fet sentir com a casa (sobretot Dani gracies per preocupar-te dels escalfaments!!)
Força Xarxa!!!!

Anònim ha dit...

Yo quiero lanzar un pequeño detalle que tal vez en otras temporadas no se ha producido tanto como en esta. Quiero resaltar de este año el buen rollo y el compañerismo con el que se ha empezado. Tanto en el A como en el B se respira ese ambiente amigable entre todos(jugadores, cuerpo técnico, afición...) que será muy importante durante la temporada. Pinso sinceramente que si este ambiente reina durante los próximos meses, ayudará muchísimo al juego general de ambos equipos. Así que desde aquí aprovecho para pediros que sigamos todos en esa línea y no olvidemos que somos un grupo de colegas que, además de compartir risas y cervezas, compartimos horas de fútbol y diversión. (se me pegó algo de filosofía del mister, jeje)
Daniel

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club