diumenge, 17 de febrer del 2008

SANG CULÉ 6 -XARXA "A" 6

Sensacions contraposades després d'un partit com el de dissabte, Per una part marxes del camp amb la sensació d'haver regalat dos punts, però per altre també amb la sensació d'haver guanyat un punt, en un camp i davant d'un rival difícil.
Un partit de futsal té dues parts, en cada una de les parts jugues davant del mateix equip, el mateix temps, i si fa no fa davant els mateixos jugadors, llavors hom pot preguntar-se, com pot ser que en un mateix partit es veiès dos partits diferents , un en la primera part i l'altre en la segona?
A tall de resum diré que la primera part va acabar amb un 2-5, el seu segon gol de falta sense barrera a 7 metres de la porteria a 10 segons pel final, potser els millors 20 minuts de la temporada, amb gran intensitat defensiva i amb grans jugades al contraatac i per primer cop amb una gran porcentatge d'efectivitat. La segona el panorama va canviar i amb 5 minuts ens empataven i a falta de 10 minuts el 6-5 al marcador feia pensar en la novena derrota, finalment a falta de uns dos minuts, Xavi aconseguia l'empat a 6 definitiu.
Tornat a la pregunta que formulava al principi, per què aquestes dues parts? evidenment les respostes poden ser moltes i tothom tindrà la seva, recordem que l'esport ens fa despertar l'entès que tots tenim a dins.
Dexeu-me que enumeri algunes i convido a que digueu la vostra o almenys la penseu, seria bo no ensopegar dos vegades amb la mateixa pedra:
1-La intensitat defensiva de la primera part no va ser igual a la segona
2-La relaxació del marcador ens va fer sortir freds a la segona part
3- No es van trobar vies de sortida a la pressió de l'equip local.
4- El nervis ens van fer jugar amb nervis
5- El desgast físic de jugar amb intensitat ens va passar factura
6- L'equip local va jugar una gran segona part i va demostrar que és segon per alguna cosa
7- L'efectivitat de cara a porteria de la segona part no va ser la mateixa que a la primera.
8- errades davant importants i errades en defensa puntuals van ser claus.
.... i evidenment poden haver moltes més raons que deixo a la vostra interpretació, tots des del porter fins al últim jugador de pista passant per l'entrenador penso en la meva modesta manera de veure les coses han de fer una reflexió per intentar trobar els perquès més encertats i intentar que la primera part que vaig tenir el goig de viure en directe es pugui repetir en forma de 40 minuts en els propers partits.
De nou felicitar als jugadors per la manera d'implicar-se en l'equip, per la menra de viure el partit des de la banqueta animant, aquest pot ser el camí per fer grans coses.
Els gols: 3 Jose, 1 Txiri, 1 Dani, 1 Xavi.