divendres, 8 de febrer del 2008

"TOTS AMB EL B" i altres coses

Des de la meva condició, m'agradaria fer una crida a tots, perquè aquest dissabte, les grades del pabelló presentin una afluència d'espectadors digne. Crec que el partit del segon equip pot ser clau per les espectatives d'aquesta segona volta i necessitem tot el suport necessari. Per això demano en primer lloc als jugadors convocats que intenteu convencer cadascú a algú perquè vingui (nóvies, novios, pares, mares, amics, iaies...) si som 10 i tothom porta a dos persones ja serem molts. En segon lloc demanar als que esteu lesionats, sancionats o no convocats que intenteu venir ja que l'equip som tots. Finalment demanar al primer equip que també és quedi una estoneta. Els tres punts d'aquest dissabte han de ser i seran per nosaltres.
Aquest dissabte farem la foto oficial de la temporada per penjar-la a la web, els lesionats o els que no entreu a la convocatòria heu de venir si voleu sortir.
Les convocatòries ja estan penjades a la web.
Fins dissabte i a guanyar CULLONS!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Parece que la plataforma por La consideración del B está haciendo efecto(aunque un poco tarde).

Me parece bien la llamada al apoyo del equipo. Aunque debería de ser una constante durante toda la temporada.

Espero que hoy ganemos y empezemos la segunda vuelta con un buen resultado.

Un apunte: No sería bueno hacer una reunión para hablar del club los capitanes de los dos equipos ahora que empieza la segunda vuelta para intentar valorar en que se ha fallado en la primera?

Por ejemplo: entrenos, material, convocatoria...no? :S

Por supuesto que es una opinión sin malícia. Pero la falta de comunicación entre el equipo y el club la pagamos bastante cara la temporada anterior.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club