diumenge, 10 de febrer del 2008

XARXA "A" 4 SANSUR 3

Segona Victòria consecutiva, cosa poc corrent aquesta temporada, en un partit emocionant i vibrant fins al final.
La primera part va ser guanyada per les defenses, l'equip rival va plantejar d'entrada una defensa força atrasada i això dificultava el nostre atac, massa lents en la rotació i imprecisos en les passades, malgrat això en una bona acció atacant Xavi feia una passada molt bona i Txiri rematava el primer gol de la tarda. A partir d'aquest moment el Sansur va despertar ofensivament i va passar a dominar el partit, fruit d'això aconseguia l'empat i alguna ocassió més que en Daniel alguna vegada i la nostra intensa defensa un altre aconseguien que el seu segon gol no arrivés.
La segona part va tenir tres moments claraments diferenciats: els primers 10 minuts vam marcar tres gols: Cata en una acció de córner, Txiri amb un gran gol propi de l'escola de l'Àngel i Xavi al segon pal després d'una gran jugada d'en Daniel, feien pujar el 4-1 que semblava encarrilar el partit. Però en tres minuts, el Sànsur aconseguia dos gols que deixaven el marcador amb un inquietant 4-3, resultat que a les postres seria definitiu. Finalment els últims 7 minuts van ser atac continu de l'equip visitant, amb una defensa molt tancada per part nostre (massa potser) i amb un ull mirant el cronómetre i amb l'altre intentant tapar el xuts de l'equip rival, que ho intentaven de qualssevol possició. Això si, nosaltres en algunes contres podríem haver sentenciat el partit i no haver fet patir a la banqueta, a la grada i a un servidor tanta estona.
Així doncs arrivem als 25 punts, i agafem aire per encarar un desplaçament molt complicat davant el Sang culé, equip classificat en segon lloc i que a casa nostre ja ens va guayar clarament, esperem però, que poguem seguir la bona ratxa de resultats.
Finalment agraïr la presència d'aficionats a les grades i esperem que poc a poc anem animant a la gent a venir a l'estadi.