dilluns, 14 d’abril del 2008

SPE 3 XARXA "A" 6

No són sinònims de bons resultats els partits jugats en diumenge, aquesta sentència va quedar trencada ahir amb la victòria al Pau Gasol stadium.
La quarta victòria consecutiva (millor ratxa de la temporada) es va produir gràcies en bona part a la major intensitat defensiva que en el darrer partit, això ens va permetre durant tot el partit portar el control del marcador, tot i això també cal incidir que el control de pilota no va ser el nostre fort, que vam deixar que l'equip rival tingués el control del partit però gràcies a les bones parades d'en Dani i a les bones transicions ofensives en ràpids contraatacs vam marxar al descans amb un clar 1-3 i la segona part va acabar amb un 2-3.
Crec que el risc del partit va recaure amb la facilitat que tenim d'adaptar-nos al joc rival m'explico: si l'equip que tenim davant és un equip d'entitat i està ben classificat, som capaços de fer un bon joc, bones rotacions, tenir intensitat defensiva i paciència amb la pilota etc, en canvi si l'equip rival és més esbojarrat amb el joc i més anàrquic, nosaltres tenim tendència a deixar-nos portar i acabar jugant com ells. Això últim és el que crec que va succeir en certs moments del partit d'ahir. Teníem massa pressa en acabar jugades, volíem marcar gol fent jugades individuals i ens sobraven alguns regats. Quan vam ser capaços de triangular amb rapidesa i amb paciència vam trobar força opcions de gol, i vam fer triangulacions amb contraatac molt maques , culminades al segon pal.
En definitiva, quedem 5 jornades per acabar la lliga, totes elles amb rivals d'entitat que ens faran jugar d'una manera o altre, espero que la maduresa del Xarxa, ens faci fer un joc, que per a les nostres aptituds i actituds som capaços de fer.
PD: Les fotos de la reportera Gisela si tot va bé al llarg de la setmana estaran penjades al blog.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi també em va quedar la sensació d'un partit correcte però sense acabar de mostrar tot el que sabem,i sense maxacar quan es pot...clar que així el Madrí guanyara la lliga i el barça la perd...
Felicitats als golejadors contents , als gran porter, a l'entrenador vigilant de les grades i els nens, al la senyora de l'entrenador, als nens que sempre alegren, a l'entrenador suplent, a la bella fotògrafa, als no golejadors però igual de contents, a la portera que torna DNI, a la cambrera cabrejada, a l'arròs negre i al sol que ens va lluir...feliç setmana
txiri

Anònim ha dit...

Buen resultado pero no tan buen partido,estoy deacuerdo con la valoración de Joan,siempre nos cuesta imponer nuestro juego.
Gran partido de Dani portero y de Xavi,felicitarles por su estado de forma.Josete.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club