dilluns, 21 d’abril del 2008

XARXA "A" 2 CERVELLÓ 7

Seriós correctiu el del dissabte passat al poliesportiu. Almenys en el que el resultat final reflecteix el marcador. Massa diferència entre els dos equips.
Sense que serveixi de precedent, ja que no és gens el meu estil, excusar a l'equip de les derrotes, si que crec que aquesta vegada cal fer-ho (almenys en part):
Començàvem l'escalfament amb només dos canvis i mig (txiri havia de marxar a la mitja part, per qüestions laborals) i per tal de potenciar al segon equip es va creure millor no convocar a ningú més), però el moment que potser va decantar el partit en favor de l'equip rival va ser la lesió d'en Dani a l'escalfament.
Afrontar tota una segona part amb només un canvi, va ser donar massa avantatge a un bon equip com el Cervelló que jugant al contraatac i amb el marcador a favor va sentenciar el partit al començament de la segona part.
La primera part amb dos canvis, va acabar amb 2-3, un marcador força igualat, fruit d'un joc vistós per part dels dos equips, amb més domini de pilota per part de l'equip visitant però amb ocasions repartides tal i com sentencia el marcador final d'aquesta part que, a no ser per ser només un canvi a la segona, podia haver donat esperances de cara a una segona part.
La segona part no va tenir gens d'història, el Cervelló va marcar dos gols al començament i la resta de partit va ser una pressió de l'equip local infructuosa ja que si be, l'equip rival perdia ràpidament la pilota, els nostres atacs contra una defensa ben tancada s'acaben convertint en contraatacs letals contra la porteria d'un venut Dani.
Així doncs, derrota que només serveix per retrocedir posicions a la taula, però que no deixa de ser dolorosa per el resultat final.

Punt i a part.
Després del comentari del partit, vull expressar el meu disgust i malestar després de presenciar els últims entrenaments del dos equips.
Aquests, s'assemblen molt i molt a les "paxangues" de finals de temporada quan la lliga està acavada i venim a l'entrenament a fer una mica d'esport i no perdre la forma. I això, s'acaba pagant els dissabtes. (diuen que "ojos que no ven corazón que no siente", a partir d'ara la meva presència als entrenament serà escassa)
Per una banda, el segon equip està lluitant per no perdre la categoria (altre tema és l'actitud d'alguns dels seus components) mal exemple podem donar els del primer equip, si ens prenem els entrenaments amb riures i prou. I aquí cal que tothom faci autocrítica
I per altre banda, si seguim igual, els equips rivals que queden fins a final de temporada ( Gornal, Pla, Jockers i La Caixa) ens podem fer un descosit si seguim en la mateixa tònica. I perdoneu, jo no vull ser testimoni de ridículs amb excusa o sense com el del dissabte, perquè els dels propers 4 partits no hi hauran excusa.
Així doncs, que suposo que a partir d'ara vindran els típics dissabtes de "bodas y comuniones, calçotades i demés" i els de sempre s'esborraran dels partits...
Torno a dir, cal pensar amb no fer el ridícul i ser compromès.

6 comentaris:

Daniel ha dit...

Resultado demasiado amplio bajo mi punto de vista. Primera parte más igualda. Segunda, dominio del balón por nuestra parte pero contras demasiado efectivas por parte del Cervelló. Lástima nuestros 3 palos que debieron ser gol. Como dice Joan, la falta de cambios y el calor se notó mucho los últimos 20 minutos.
Quedan 4 partidos muy complicados y debemos demostrar pq estamos en preferente.
Ánimo señores!

Francesc ha dit...

Cullons amb la crònica tu!
Be... vaig haver d'abandonar el partit a la mitja part. De la primera comentar que no em va semblar que l'equip rival fos molt superior. Entenc q a la segona part ens superessin, ja que amb un canvi i la calor q comença a apretar resultava difícil.
De cara al dissabte trobo difícil la meva participació. El turmell m'ha fet la guitza i no se si hi arribaré, tot i això confiaré amb el gel i els antiinflamatoris i amb alguna estampeta.
Per cert...ja no és època de calçotades.... i els sagraments s'ha d respectar!!!

he trobat les claus (d la moto)
txiri

Anònim ha dit...

Bueno ahora me toca a mi,el problema no es de las bodas y las calçotadas,sino de una plantilla ,muy corta como cada temporada,para realizar un buen papel en esta liga (LA MEJOR que ha disputado el xarxa en su historia) se necesita una plantilla amplia con 11 jugadores de campo y 2 o 3 porteros.
Este año Rubén ha causado baja del primer equipo y en teoria era reemplazado por Angel cosa que no se ha hecho,Rubén Mateu ha causado baja más de media temporada y luego tenemos a nuestro Ronaldinho y Deco particulares; Joan Mateu y Alex que sería importante preguntarles (a quien le toque cual es su compromiso).
Por esto que expongo me parece injusto hechar las culpas a dos personas que se van este fin de semana,creo que también tiene responsabilidad los que confeccionan la plantilla.
SI FUERAMOS GENTE y el que faltará a un partido o a entrenos repetidos no fuera convocado al próximo partido,o no jugará de titular la gente no faltaría tanto o se lo pensaría más,hay que premiar al que viene a entreno pero no vale solo con venir,hay que esforzarse,se juega como se entrena.
SUPONGO QUE SE NOTA MI DESILUSIÓN,estaba convencidisímo que ganamos el sabado y aspirabamos hasta el quinto puesto.
Tampoco me ha gustado la actitud relajada de ambos entrenadores estas últimas semanas,uno parece que se ha acabado la liga y el otro es inadmisible que se vaya antes de que acabe el entreno (me da igual que sea por horarios,pues que entrenen antes como al principio).
La actitud que dice que va a tomar el máximo responsable de este equipo me decepciona porque no sirve esconder la cabeza como una avestruz,sino poner soluciones o pegar toque de atenciones.
Después de todas estas críticas que se intentan que sean constructivas quiero felicitar a Joan y a Jaume por su trabajo y compromiso,impagable,algunos se darán cuenta cuando no esten.
También felicitar al equipo por una temporada acceptable que sería de 6 si ganamos los 4 partidos que quedan,aunque el sabado como no juegue mi madre,leo calienta que sales.
Espero no molestar a nadie,si lo hago mi disculpas de antemano.Josete.

Anònim ha dit...

ok Jose tienes toda la razón sobre las ultimas semanas.
gracias
Jaume

Anònim ha dit...

Menú calçotada :

1er.- Calçots
2on.- Graellada de carn
Postres.- Crema catalana
Vi de la casa i cafès.-
Copas (Orujo de hierbas hasta el 3er hielo).-

35'00 € + IVA

Francesc ha dit...

No hay problema alguno!

El año que viene ya tenemos un patrocinador:
LAS ROSAS DE SANT JORDI
Dani ha calculado que vendiendo las rosas a 15 euros y regalando un librillo; LAS FRASES DE JUANITO Y OTROS SECRETOSSON CONTAR, podremos sacar beneficios para fichar a Falcao....
Y yo podré plegar y dedicarme a la investigación sobre los pliegues del tobillo...
feliç cap d setmana

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club