dimarts, 13 de maig del 2008

A.E. XARXA "A" 3 AJ. PLA 2

Sense opcions per pujar i sense opcions de baixar, els partits que resten fins a final de temporada resoldran algunes de les incògnites que encara queden obertes per a fer balanç final d'aquesta segona temporada a preferent:

1ª: Aquest dissabte va ser la 13à Victòria de la temporada, que fa que el balanç de victòries guanyi per un al de les derrotes, aquesta incertesa serà la que marqui el final de temporada en els tres partits que queden, veure qui guanya a qui.

2ª: Quina serà la posició final a la classificació: Els nou punts que resten ens faran quedar en la millor de les posicions sisens (molt i molt complicat i en els pitjors dels cassos inclús tretzens (també molt complicat), en tot cas encara que tampoc és molt important si que pot ser un plus de motivació intentar quedar el més a dalt possible.

3ª: L'average final: és a dir la diferència entre els gols marcats i els gols rebuts, a l'hora de fer un balanç ens dirà si hem estat millor en defensa que en atac, és evident que els millors equips tenen average positius ja que marquen més gols i reben menys, en el nostre cas a falta de tres partits és negatiu ja que portem: 108 gols i hem rebut 110. el -2 serà una altre incògnita a resoldre.

Poden quedar més incògnites però potser aquestes són les més significatives. Del partit del dissabte destacar el bon paper dels dos jugadors del B (la doble A: Àngel M. i Àngel U.) aportant a l'equip solidesa defensiva i encert golejador. El bon partit d'en Dani a la porteria (algun dia s'haurà de reconèixer la seva motivació en una temporada amb un sol porter) i en definitiva la intensitat durant tot el partit de tots els jugadors que va permetre arribar als últims 5 minuts amb un 3-0. Els dos gols de l'equip contrari van arribar jugant de 5 (aquí és on vam estar més fluixos)i això va permetre donar un plus d'emoció en un partit en que es notava l'ambient que el únic que hi havia en joc eren els tres punts i l'orgull de la victòria.

Queden tres partits força complicats Dijous contra el Gornal (un dels millors equips aquesta segona volta) , dissabte contra el Jockers (millor equip aquesta segona volta i en lluita per a la tercera plaça) i dissabte 24 final de temporada contra La caixa ( segon classificat i en possible joc la segona plaça).
No cal que digui que podem i hem de guanyar els tres partits.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Simplemente quería destacar mis dos pases de gol y el golazo de Juanito.
Josete

Anònim ha dit...

Para que quede aclarado el anónimo de arriba es del mariconazo de JUANITO.Josete.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club