divendres, 16 de maig del 2008

Gornal Guadiana 3 Xarxa "A" 1

Vibrant partit disputat a l'Hospitalet!
Si hi han cops que des d'aquest espai d'opinió he criticat la falta d'intensitat, de concentració o motivació en alguns partits, aquesta vegada vull ressalta tot el contrari. El resultat final ens deixa un mal regust de boca perquè l'equip va fer mèrits més que suficients per a marxar a casa amb un resultat més positiu.
Des de el primer minut de joc, l'equip local va pressionar la sortida de pilota, això va fer que la concentració fos màxima, la velocitat de pilota hagués de ser ràpida i per tan el desgast físic fos exigent. Una de les claus del resultat final però, es va produir als 7 o 8 minuts de joc quan en Dani queia lesionat, la seva pèrdua va provocar que només amb dos jugadors a la banqueta paguéssim el desgast físic al final del partit.
La primera part va acabar amb un 0-0, resultat poc vist en el món del futbol sala, la segona part va seguir la mateixa tònica que la primera, l'equip local pressionant i el Xarxa sortint al contraatac amb perill, tot i això els locals es van avançar al marcador. Txiri amb una jugada de córner feia el 1-1 a falta de deu minuts. I aquí va començar el festival d'aturades del porter local, fins a 4 ocasions clares de gol va salvar, a sobre a falta de dos minuts en una jugada aïllada l'equip local desfeia la igualada amb un bon llançament de fora. Finalment en una jugada a la contra el Gornal feia el seu tercer a falta de pocs segons per finalitzar el partit.
El dissabte partit a Castelldefels contra el millor l'equip que ha visitat al nostre estadi aquest any, malgrat les moltes baixes que tenim, caldrà presentar-se al partit amb les mateixes ganes i il.lussió que ahir.