dilluns, 26 de maig del 2008

Final de temporada

Amb el partit de dissabte es va tancar la temporada de competició oficial 2007-2008, ara s'obre un període de reflexió sobre el que s'ha fet com s'ha fet i el que no s'ha fet perquè no s'ha fet. Aquesta reflexió i la búsqueda de solucions ens toca fer-les a tots, evidentment els que tenim més responsabilitats dins del club ens tocarà amb major grau, però personalment opino que tots som importants i la nostra opinió pot ser molt vàlida per a construir el futur. Per això en aquesta propera setmana tan el primer com el segon equip intentarem entre tots valorar de manera constructiva el que ha estat la temporada.

A partir d'avui i fins a finals de juny, els entrenaments aniran enfocats a construir els nous Xarxes de l'any vinent, estem intentant buscar jugadors que vulguin formar part d'aquest projecte amb deu anys d'història, us demanem que dins dels vostres camps intenteu portar a provar nous jugadors, des de el club també estem intentant buscar aquests nous jugadors que han de venir a completar les nostres plantilles de cara l'any vinent.Així que si algú coneix algun jugador que pot estar interessat que no dubti en posar-se en contacte amb mi.

Finalment volem agrair a tothom la seva disponibilitat, evidentment a alguns més que altres i especialment en nom meu personal com a un del màxims dirigents del Club donar les gràcies públicament a en Jaume pels seus serveis: crec que ha donat exemple de constància, responsabilitat, paciència i entrega, (hi ha una dita oriental que diu que a les persones se les comença a valorar quan ja no hi són) desitjar molta sort en els nous reptes del futur i que sempre tindrà un lloc al club.

Res més, això encara no s'ha acabat senyors!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenas a todos.
Después de una semana desde el ultimó día con vosotros, solo querria agradecer a todos, desde el primer hasta el ultimo componente del club por haberme dejado participar con vosotros esta temporada, para mi muy especial, gracias por los buenos y malos momentos, de todo se aprende.El primer día Joan me dijo que erais un grupo genial y no se equivoco, acertó de pleno y por favor que continué muchos años.
No tiene sentido para mi, sacar conclusiones deportivas, ya que no seguiré la próxima temporada, creo que sois vosotros quienes podéis aportar siempre positivamente opiniones, como ya sabéis nunca he escrito, solo dos veces y esta es la tercera , he respetado vuestras opiniones y nunca he requiminado nada ni a nadie.Creo que me voy sin ningún enemigo, pero lo mejor, que me voy con muchos amigos, bueno para lo que queráis tenéis mi teléfono y sabéis mi mail.
MUCHAS GRACIAS A TODOS SUERTE Y SOBRETODO SALUD QUE LO PODAMOS CONTAR MUCHOS AÑOS.

P.D.: Me pondré las botas el primer partido de liga incluso con los pantalones de pana, pero si gano ya sabéis botas nuevas cada semana.

Un abrazo a todos y gracias
Jaume

Anònim ha dit...

Jaume, jo no diria tan alt això dels enemics, eh!.
Bueeeeno...bromes a part.
Des de dins del vestidor puc afirmar que tots, del primer a l'últim, estem molt agraits per la teva tasca dins del club. Estem agrait pel teu esforç, dedicació, persistència i compromís amb l'equip. És evident que un entrenador sempre rebrà crítiques i que mai tindrà a tothom content(Tots pensem que podem jugar més minuts dels que l'entrenador ens fa jugar).
Però el que pots estar ben segur es que et recordarem sempre...no oblidarem mai aquells pantalons de pana amb camisa lila(feia 4 anys que no portaves camisa), aquella perilla de la sort, l'intent de fer-nos jugar a casa amb la segona equipació, la Mireia(que no va tornar mai)...uff!!! per tot això i moltes coses més...Gràcies Jaume!!!

Anònim ha dit...

molte gràcies i areveure mister!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club