diumenge, 16 de novembre del 2008

XARXA "A" 0 SPORTING 77 4

"Correctiu massa dur al rebut ahir al nostre poliesportiu"

Hi ha cops que els resultats finals no reflecteixen el que s'ha vist al terreny de joc, amb aquestes paraules no vull desmerèixer la victòria final de l'equip rival, que s'ha de dir que al meu entendre va ser més que justa.

En aquestes categories que estem, hi han detalls grans i petits que marquen la diferència entre uns equips i altres. En el partit d'ahir, l'equip rival tenia alguns detalls que actualment el fan estar en un esglaó més alt que nosaltres:
Jugadors desequilibrants que en qualssevol jugada poden marcar gol o crear ocasions clares.
Defensa molt conjuntada i sense fissures clares, un replegament molt treballat i difícil sorprendre'ls al contraatac ja que finalitzaven totes les jugades.
Uns porters que a part de parar es convertíen en els primers atacants en les sortides de pressió.
Un alt nivell d'eficàcia en materialitzar les ocasions, ahir de 6 ocasions en van fer quatre.

Per això, la clau del partit d'ahir era no cometre errades en zona d'elaboració que afavorissin la seva sortida a la contra ràpida i alhora aprofitar el màxim les ocasions de gol. Malauradament no va ser així, i en dos errors nostres ens van marcar el 0-1 a la primera part i el 0-2 a la segona.
Fins llavors l'equip (sobretot a la primera part) va fer un partit molt correcte en atac amb interessants combinacions i ferm en defensa.
A la segona part desprès del 0-2 el partit va ser diferent, ells es van replegar i nosaltres van ser presoners de la impotència i no vam saber atacar la seva bona defensa tancada, els dos últims gols seus són anecdòtics ja que enlloc de conformar-nos amb el resultat vam voler pressionar i ells se'n van sortir prou bé.

Filosofia defensada per a alguns que pensem que tan és perdre de dos que de quatre, encara que hi ha qui creu que és millor per a la moral de l'equip perdre de poc, en fi qüestió de filosofies que cal respectar.

Espero que les últimes dos derrotes a casa no facin baixar la moral de l'equip i la bona dinàmica de treball, em de ser conscients del nostre nivell i que cal seguir treballant per assolir els nostres objectius.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hay que ser conscientes de nuestro nivel pero no conformarse.
No me parece normal que estemos después del partido alegres como si hubiesemos ganado 6-0,no hay que suicidarse pero por lo menos tiene que jodernos o por lo menos aparentarlo,porque sino me equivoco perdimos 0-4.Tampoco se puede decir que jugamos bien cuando nos metieron cuatro,algo mal haríamos.Además como ya dije tenemos que estar todos al cien por cien si queremos ganar este tipo de partidos (cosa que no hicimos el sabado ni contra el Castellbisbal),sino podemos perder contra cualquiera y si seguimos así no será el único partido que perdamos tan claramente,por la situación del equipo hay que dar un poquito más y comprometerse un poquito más,yo lo tengo claro aunque pienso que mucha gente no,espero no molestar a nadie de antemano,simplemente es mi opinion (acertada o no) pero respetable como la de todos.Josete.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club