diumenge, 14 de desembre del 2008

XARXA "A" 1 SANG CULÉ 3

"No ens enfonsarem com el Titànic" (dedicat a l'afició del pavelló en la freda tarda de dissabte)

DONCS NO, malgrat la derrota a casa, malgrat el que ens diu la classificació i malgrat les circumstàncies, avui, no vull veure el got mig buit.

I no el vull veure per diferents raons, i la principal es que l'equip té qualitat i té fonaments per a tirar endavant el projecte i l'objectiu de l'any (que poc a poc suposo que tothom va sabent quin és) i fer front a totes les adversitats que estem tenint aquesta temporada.

Ahir, encara que vàrem jugar amb moltes baixes i amb jugadors sortint de lesions, mai es va perdre la cara davant d'un equip amb ratxa i experimentat i què amb una mica més d'encert de cara a porteria potser el marcador no hagués estat aquest, però al contrari de l'últim partit on vam estar molt encertats de cara a gol, en aquest darrer em de lamentar la falta d'encert, encara que també es cert que ens va costar molt crear ocasions clares de gol.

I vull ser positiu perquè en certes fases de joc van coincidir amb pista tres jugadors del B, i l'equip no es va arronsar i vam jugar de tu a tu contra un dels millors equips de la categoria, em de ser conscients que després de les baixes d'aquest any i de les que poden venir aquest, aquestes temporades han de ser de transició, i que jugadors joves vagin adquirint rols d'importància dins del grup ha de ser molt important si volen tenir futur com a club.

El millor del partit?
La intensitat defensiva en gairebé tres quartes parts de partit
El retorn d'Àlex i de Dani
El debut d'en Chus aquesta temporada al primer equip i la continuïtat d'en David i Jaito.
L'afició i la seva megafonia ( i la gossa d'en Pempio com a cap de seguretat) Gràcies.
Els lesionats que aquest cop si, van recolzar a l'equip. Moltes gràcies.

El pitjor del partit?
Evidentment la derrota.
Les poques ocasions generades.
La situació a la classificació.
El bloqueig ofensiu (conseqüència en part, d'ajuntar-nos en pista jugadors del A i de B poc acostumats a jugar junts.

Així doncs, encarem l´últim partit de l'any a la pista complicada del Cervelló,esperem poder fer un bon partit i acabar l'any fora dels llocs perillosos que ens trobem actualment.

Finalment, vull donar les gràcies a les 300 visites que en aquestes darreres setmanes han hagut al blog. Encara que és cert, que són molt pocs els lectors que expressen la seva opinió (totalment respectable) almenys dóna una mica de satisfacció saber que a part d'en Dani i d'en Josete algú més ens llegeix.

5 comentaris:

Francesc ha dit...

jo ja ho he llegit...301...ànim!

Anònim ha dit...

Jo també ho he llegit, anims i sort
302
Jaume

Anònim ha dit...

Nada que decir,creo que se jugo bien y que no se notaron las bajas,ellos son muy buen equipo y tienen un quinteto excepcional,con mucha calidad.Aunque prometo vendeta para la vuelta (siempre de buen rollo).
Por último recordar que hay cena de equipo esta sabado y que el restaurante nos patrocina economicamente;ah! los cubatas saben mejor después de una victoria.
Jony, Chus debuto el primer partido de liga que nos llevo Javi (se te perdona) y me niego a creer que nuestro objetivo es la permanencia;el madrid dice que aun puede ganar la liga y yo creo que podemos quedar quintos.Josete.

Anònim ha dit...

Josete, todos sabemos que para ti quinto...es el tamaño de la cerveza.

Con cariño.
Juanito

Anònim ha dit...

La verdad es que tienes razón Juanito,tendrias que hacer un estudio de los tuyos,mirando porque en Barcelona la mayoria de los bares no sirven quintos y si sería aconsejable volver a venderlos,un estudio económico vamos,como el de los camiones de cuchillas gillet,je je je.Josete.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club