divendres, 16 de gener del 2009

CAN CUYAS 4 XARXA "A" 4

Malgrat la baixa temperatura que ahir a la nit feia a Can cuyàs, l'emoció final del partit va fer augmentar amb uns quants graus la temperatura dels assitents al partit.

Partit emocionant, amb gols, amb oportunitats perdudes, amb errades defensives puntuals però mortals i amb jugades ben trenades.

De nou, degut a les tres baixes del partit anterior, vam haver de plantejar un equip amb jugadors del B, que de nou van demostrar estar a l'alçada de les circunstàncies i de les exigències del partit. No obstant, es complicat per un entrenador poder plantejar sistemàticament els partits.

La primera part va acabar amb 1-0, no obstant ja havíem tingut oportunitats molt clares per a obrir el marcador, malgrat això l'equip ens costava molt trenar oportunitats ja que l'equip rival es tancava bastant i nosaltres volíem entrar per el mig i no creavem espais d'un per un clars.

A la segona part vam intentar variar el sistema de joc ofensiu i vam obrir més el camp, fruït d'això i de jugades al contraatac vam empatar el partit. Seguidament l'equip local es tornava a avançar, però aconseguíem donar la volta al marcador. Éls últims minuts van ser emocionants i a falta de mig minuts ens adelantàvem al marcador. Tristement però, no vam saber aguantar i a falta de pocs segons ens marcaven el definitiu 4-4.
Gols:

1-1 Dani
2-2 P.P
2-3 Cristian
3-4 Jose

Marxem d'un altre camp, acabem un altre partit, amb la sensació de no ser inferior al rival i amb la sensació que alguna cosa està fallan.
El dissabte ens visita un dur rival i que aquest any està a la zona alta, esperem fer un bon partit i acabar bé la primera volta.