dilluns, 19 de gener del 2009

XARXA "A" 1 GORNAL GUADIANA 3

Partit calcat en la primera part a molts d'aquesta temporada, ben defensat, amb concentració e intensitat amb oportunitats per poder obrir el marcador per part dels dos equips, però com ja passa en molts partits aquest any amb poc encert per part nostre de cara a porteria.

La segona part totalment fluixa en quan a manera de jugar, producte de diferents factors: desgast físic del dijous, poca varietat tàctica per a sortir de pressió, poca mobilitat dels quatre jugadors, falta d'entrenaments conjunts dels jugadors que estaven en pista i tot això unit i no oblidem-ho a un equip contrari que va jugar molt bona segona part i va ser millor que nosaltres en molts aspectes: intensitat, finalització etc etc.

Personalment i repeteixo PERSONALMENT crec que va ser una de les pitjors segones parts de les últimes temporades i les culpes crec que ens les hem de repartir entre tots, començant per l'entrenador i acabant pels jugadors que no hi eren, tots som part del mateix vaixell i si aquest s'enfonsa tots en patim les conseqüències.

Acaba la primera volta amb un trist parcial de victòries i amb un bon sac de derrotes. No vull ser victimista ni pessimista, en tot cas deixeu-me ser realista: EL nostre únic objectiu de l'any atesos els punts que tenim és la permanència en una categoria que ens va costar molt assolir. Penso que els 32 punts poden ser suficients i estem a la meitat de camí, també crec que després de veure tots els rivals no em de tenir por de no poder aconseguir-los, això si, crec que ha quedat demostrat que no serà un camí fàcil, que podem perdre amb QUALSSEVOL i que de TOTS depèn al aconseguir la fita, i que com més aviat comencem a sumar punts més aviat gaudirem de la competició.

No m'agradara escriure tòpics i frases fetes, però crec que potser aquesta pot ser vàlida: A partir de dissabte cada partit es ja UNA FINAL, sabrem jugar-la?

Ànim i a entrenar amb ganes!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Personalmente no creo que fuera tan mala la segunda parte,creo que fueron superiores físicamente y llegaron más enteros a los últimos minutos,no creo que fuera por el partido del jueves,simplemente están mejor fisicamente que nosotros y tuvieron una mejor posesión y circulación del balón durante todo el partido que acabó por desgastarnos.
Pienso que cada uno tiene que valorar lo que puede mejorar pero sobre todo intentar de verdad mejorarlo.A grandes rasgos pienso que los porteros tienen que ser más decisivos (es el puesto más importante del futsal) y sobre todo hemos de mejorar de cara a porteria(incluyendo un servidor),no me vale que yo no tengo gol o que el año pasado sólo metí dos goles;ya vale de esconderse detrás de las bajas de Chiri y Xavi;hay que asumir más responsabilidad,veo a tres o cuatro jugadores capaces de meter 20 goles esta temporada,solo hace falta que se lo crean.Yo por mi parte creo y confio en vosotros.Josete.

Anònim ha dit...

Simplemente comentar que estamos en zona de descenso.
Aunque el próximo año no estrenamos estadio,debemos ponernos las pilas TODOS para no tener sorpresas de última hora.
Juanito

Anònim ha dit...

Venga chabales!que lo sacais adelante!!!

Teneis equipo y ganas!El Xarxa A no puede estar en primera! ésta es su categoria!

Un saludo!

A ver si me paso a animaros algun dia...

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club