dilluns, 12 de gener del 2009

SANTA PERPÈTUA 1 XARXA "A" 1

Partit intens i emocionant tal i com mostra el resultat final, partit lleig i pobre en conceptes de joc tal i com també mostra el 1-1.

Les diferents raosn pels les que un equip o altre poden justificar el resultat final poden ser vàries, a mi em queda plasmar les que crec que pertanyen al nostre equip. Bona feina defensiva (som el tercer equip menys golejat)la major part del partit, domini del tempo de partit i de ritme, ja que als minuts bojos d'anades i vingudes dels dos equips amb el marcador en contra ens beneficiava molt aquesta situació i l'equip rival no ho va saber llegir.

Si en l'anterior partit destacàvem la manca d'oportunitats generades, en aquest ens hem de felicitar per haver-les creat, però alhora ens em de lamentar per no haver tingut l'encert de materialitzar-les (amb 40 gols a favor som el segon pitjor equip). Les causes per aquesta manca de gol en són algunes, la que més ens pot arribar a preocupar és la falta de confiança alhora de xutar o encarar el porter, si aconseguim superar aquesta por, (que confio plenament que si) crec que anirem cap amunt.

Al final de partit cap dels dos equips podia estar content amb el marcador, els locals per haber perdut els dos punts a un minut del final i nosaltres per haver fallat masses ocassions clares de gol.

Destacar la lesió de Cata (quan estarem tots bé?) i felicitar a Àlex per el seu encert, la tornada a les pistes és una bona notícia per a tots (i esperem que aquest cop tingui continuïtat)

Dijous partit aplaçat davant el Can Cuyás, no cal dir que cal sumar de tres en tres JA.