diumenge, 15 de febrer del 2009

JOKER'S 3 XARXA "A" 3

Tot el que sigui sumar en aquestes alçades de la temporada va bé, es evident que cal sumar de tres en tres, però tenint en conte la categoria del rival d'ahir i la última derrota nostre, cal concloure que el punt aconseguit ahir a Castelldefels pot tenir molta més importància que un altre punt.

I es que l'equip necessitava acabar un partit amb la sensació d'haver estat en ell els 40 minuts, s'havia parlat de la baixada d'intensitat, en les segones parts de molts partits, fet que ens havia conduït a perdre partits desprès d'haver anat dominant. Personalment crec que és el millor que vam fer ahir, vam tenir la mateixa intensitat defensiva durant tot el partit, i en el moment clau de la segona part; amb el 2-0 en contra, vam saber sobreposar-nos i empatar de nou el partit en una gran reacció.

I es que davant teníem a un equip amb una velocitat de pilota molt alta ( la millor en diferència de la nostre categoria) que ens obligava a tirar endarrere la línia defensiva encara que no fos el nostre plantejament de joc,ja que mai he estat amant d'aquest estil de joc, efectiu però gens "maco i/o divertit" pels jugadors que el practiquen.

Així doncs ens vam passar gairebé tot el partit defensant amb una gran intensitat, treballant les cobertures i les ajudes i intentant sortir a la contra amb velocitat. Aquesta vegada si, vam tenir la sort que ens va faltar la setmana passada i vam sumar un punt que pot ser molt valiòs depenent del que fem la setmana vinent a casa davant l'SPE.
La primera de les moltes finals que ens esperem, tan de bo aconseguim seguir amb la línia d'entrenaments ( dos seguits ) d'aquesta darrera setmana, que casualitat o no ens han dut a fer una bon partit.