dilluns, 23 de febrer del 2009

XARXA "A" 10 SPE 2

L'esport i el de competició encara més, te la capacitat de fer augmentar i disminuir l'autoestima depenent dels resultats i de les sensacions, si no fa 15 dies marxàvem a les 9 del poliesportiu amb una xarxa plena de gols rebuts entre els dos equips, i amb la sensació que el "Titànic aquest cop si havia estat abatut per un gran iceberg", aquest dissabte tot el contrari: els 20 gols fets entre els dos equips fa que l'autoestima, la confiança i l'esperança pugin uns quants esglaons i ens facin veure l'horitzó una mica més clar que fa uns quants dies.

Del partit del primer equip podem dir que hi ha cops que quan l'entrenador a la prèvia del partit visualitza els 40 minuts (encara que algú no s'ho cregui, sempre es fa) intenta analitzar tots els condicionants que envolten el partit: equip contrari, jugadors disponibles per jugar, entrenaments de la setmana, etc etc, e intenta pensar com pot anar el matx i intentar incidir en ell. Cal dir que aquesta tasca moltes vegades és poc eficient ja que durant el transcurs del partit hi han moltes variables que no es poden preveure, però penso, que es bo que aquest treball es faci.

Aquest cop, però el partit va transcorre com més o menys estava previst, l'equip contrari es va tancar i va esperar alguna errada nostre per a sortir al contraatc, la clau era doncs tenir paciència i no caure en l'ansietat de buscar el gol desesperadament.
I encara que en certs moments de la primera part vam tenir dificultats per moure la pilota amb suficient velocitat el gol va arribar en una jugada de contraatac i ràpidament el segon gol. Això va fer que amb el 2-0 al marcador marxèssim al descans amb una calma relativa.
La segona part ja va ser diferent, van marcar 2 gols als primers 5 minuts i això ens va permetre guanyar en confiança i es va veure bones combinacions i gols d'equip que és l'important.
Així doncs tres punts vitals per a seguir lluitant per sortir dels llocs complicats, cal doncs seguir amb la mateixa dinàmica de confiança i veure dues coses: que els resultats estan venint desprès de encadenar 4 entrenaments seguits amb condicions ( casualitat?) i la segona que els equips rivals enfrascats a la mateixa lluita que nosaltres també guanyen així doncs que no poden adormir-nos!