dilluns, 9 de març del 2009

CASTELLBISBAL 4 XARXA "A" 2

Un altre partit fotocopiat a d'altres d'aquesta temporada, primera part aceptable, amb bona intensitat defensiva i amb dos gols marcats i segona part més fluixeta on ens ha costat generar ocasions de gol i ells han aprofitat les que han tingut.

Cal no caure amb el nerviosisme i no pensar en l'angoixa de la classificació durant el temps que dura el partit, ja que aquest estat no ens pot generar res de bo, tot el contrari: expulsions, errades, falta de confiança davant la porteria, discursions amb els companys o l'entrenador etc etc. És cert que aquest col.lectiu és la primera vegada que es troba en aquesta situació a aquestes alçades de la temporada, durant els deu anys d'història del club, el primer equip mai ha patit per a la salvació, però els temps canvíem i em de ser capaços de jugar amb aquesta pressió i demostrar la nostra maduresa personal i com a equip.

I tot aquest estat de "patiment, angoixa, ansietat, nerviosisme, desesperació" si és que l'equip el té ( cadascú que ho examini) s'ha de saber transformar amb entusisme i dedicació als entrenaments, només així treballant i confiant els uns amb els altres ens ensortirem, qualitat no en falta, cal doncs estar units i fer-nos forts.

El partit de dissabte a casa pot ser clau, no podem deixar escapar punts del "SAFA ESTADIUM" cal fer una crida a l'afició perquè ens doni un cop de mà i tornar a cantar tots junts el Titànic.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Simplemente pedir disculpas por una expulsión, que aunque no sirvió al equipo rival para incrementar la ventaja, privó al equipo durante 2 minutos de luchar por el empate.
Si seguimos con la misma lucha y entrega del domingo conseguiremos remontar el vuelo sin ningún tipo de dudas.
Juanito

Anònim ha dit...

No soy nadie para dar consejos. Pero la experiencia de estos dos últimos años en estas posiciones, me ha permitido ver algunas cosillas.
Seguid confiando en vuestro trabajo, que es bueno. El de cada día y el de los partidos. Es complicado olvidarse de la clasificación, pero llegaran los puntos. Los 3 primeros, este sábado.
Ánimo.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club