dilluns, 18 de gener del 2010

XARXA "A" 4 PENYA ESPLUGUES 2

Els tres primers punts de l’any van ser aconseguits amb molt d’esforç, de lluita i de treball per part de tots els components de l’equip. El de dissabte va ser un clar exponent de tot el que és i serà la temporada; partits entre equips bastant igualats on la línia que separa la victòria i el fet de guanyar o no és molt fina . Una de les claus per tal d’assolir els tres punts és l’encert a cara porteria, en aquest sentit nosaltres vam estar més inspirats i també vam ser capaços de marcar en moments claus del partit. Altres factors com la concentració, la intensitat i la predisposició evidentment també ho són, però amb aquests crec que aquest equip ja ha demostrat que és capaç de donar-los dissabte rere dissabte, independentment que desprès s’aconsegueixi la victòria o no, partits com el de Alheña o Ripollet són clars exemples.
L’esport col•lectiu té la particularitat que cadascú representa a tot un grup i les seves accions agradi o no són la imatge del club en que està. Tot jugador com a persona que és, és d’una manera de ser particular i diferent d’altres, totalment respectable encara que es pugui estar d’acord o no amb les seves decisions o actuacions. Ara bé quan aquest jugador forma part d’un equip o col•lectiu ha de respectar les normes de funcionament que marca el formar part d’aquest equip, grup o col•lectiu. En aquests cas les normes de funcionament del primer equip del Xarxa de moment les marca l’entrenador i si algú no hi està d’acord (que suposo que si), aquest entrenador no tindrà cap problema per establir una conversa i si arriba el cas poder canviar de decisió.
Tota aquesta parrafada d’actituds és per recordar que de moment tal i com es va fer dissabte molt bé, SEMPRE que un jugador contrari caigui al terra, nosaltres tirarem la pilota, si desprès com el cas de l’altre dia, l’equip contrari no ho fa i ens marca gol, sen’s podrà acusar de tontos, d’innocents o del que sigui, però ho seguirem fent, perquè amics i amigues, encara que en l’esport triomfen els intel•ligents o els més espavilats (encara que hi ha altres maneres de ser-ho), crec que a la vida el triomf s’aconsegueix sent persona abans que guanyador d’un trist partit de preferent territorial catalana.
Felicitar però l’actitud nostre del dissabte!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Importantísima victoria aunque creo que deberíamos mejorar la circulación de balón y no ponernos nerviosos con el balón en los pies,confiar más en nosotros y en cualquier caso más vale dar un balonazo fuera que dar una oportunidad de cara a porteria al contrario como hicimos varias veces en este partido.
Ahora dos partidos contra rivales muy fuertes donde la posesión de balón y no perder balones acabando jugadas será muy importante,empezando por este jueves ante un equipo que defiende atras y muy ordenado basandose en contras para ganar los partidos.
Para acabar elogiar las actitudes de Francesc que jugo con dolor y Rubén Mateu que sabiendo que no jugaría este sabado porque estaba fuera vino a los dos entrenos y a parte de venir le puso intesidad y ganas.
Por mi parte gracias,habeis dado ejemplo.

Anònim ha dit...

Se me ha olvidado firmar.Josete.

FRANCESC ha dit...

partit sense gaire brillantor però en el que crec que vam ser millor equip. Crec que ens falta tornar a revisar la base del nostre joc. Moltes vegades no donem una línea de pase clara al company que té la pilota.
Gràcies per la teva lloança Jose. Tots hem jugat partits amb molèsties però crec que és recomanable que ens cuidem per poder gaudir al 1000% d’aquest esport.... De totes maneres em va costar més substituir al Lopez al Almodovar...

Anònim ha dit...

Pues lo que vi yo en el Almodovar si que era un tridente y no lo del Madrid.
Pempio,Francesc y Juanito López.Un olfato goleador en la pista baile incomparable.Josete.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club