dilluns, 1 de març del 2010

A.E. XARXA "A" 9 UNION LLAGOSTENSE 3

Resultat Enganyós ja que crec que la diferència final no reflecteix el que es va veure en el transcurs dels 40 minuts de joc.
I és que a falta de poc més d’un minut i mig el resultat era de 5-3, però un cop més va quedar demostrar que el joc de cinc s’ha de treballar molt i molt perquè si no acaba sent un suïcidi col•lectiu en forma de gols en contra com va quedar palès al final del partit.
Vam començar els primers minuts de joc amb bona circulació de pilota, sense pressa per finalitzar i amb velocitat, la nostra defensa era agressiva i ens feia recuperar la possessió de pilota amb certa facilitat, poc a poc però vam caure en una certa monotonia en el joc que només els dos gols a favor i el gol en contra (fruït d’un bon contraatac d’ells i un mal replegament nostre) van trencar, així s’arribava a la fi de la primera part.
La segona vam continuar amb la mateixa parsimònia fins que l’equip rival va decidir anar a buscar l’empat i ens va deixar més espais lliure, certament els vam aprofitar per a crear ocasions i acabar guanyant el partit amb solvència.
Crec que ens falta treballar la velocitat de reacció mental, el “xema concetrion” que deia el mestre Txema, el xip que ens faci sortir ràpidament al contraatac si no tenim la pilota, que ens faci replegar-nos en la direcció adequada, que ens faci seguir la jugada i no quedar-nos d’espectadors darrere…
Queda molt i molt marge de millora col•lectiva però també individual, ser més exigents amb nosaltres mateixos perquè tots sabem que hi ha jugadors que poden, saben i ho han de fer millor del que ho fan ara.
Durant tota la setmana i la propera i les següents no deixaré de repetir sobre la necessitat de millorar la intensitat defensiva, de tancar les passades interiors, de replegar-se amb rapidesa, d’arribar a els cobertures, de tenir una bona posició física individual etc etc.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy buen resultado,buen calentamiento,todos centrados y en buenas condiciones.
Yo como si creo en las estadisticas,llevamos 4 puntos más que en la primera vuelta a estas alturas.
A 5 puntos del segundo con un enfrentamiento directo contra ellos,sigo con mi campaña.
Como dijo Guardiola la temperoda pasada quien quiera que me siga.Josete.

Anònim ha dit...

Cuidadín a algún jugador que otro...ya que cuentan en la prensa madrileña que algún portero se acerca peligrosamente en las estadísticas goleadoras.

Ánimo a toda la plantilla...esta debe ser la mejor campaña de la historia del Xarxa!!!!.
4.-

Anònim ha dit...

Ayer llegue a las 23:45 a mi casa y supongo que Dani López a una hora similar con la ventaja que el no tuvo que hacerse la cena.
La verdad que todo el mundo puede tener un fallo y que acabe el entreno y no tengamos llaves para cerrar,pero lo que no puede ser es que siempre seamos los mismos los que asumamos responsabilidades,todos formamos parte de este club y todos tenemos que poner de nuestra parte para que esto funcione.
Hay gente que lleva ya muchos años y gente nueva que no toma ninguna responsabilidad y que nunca arrima el hombro,pido mucha más solidaridad y mucha más colaboración.Josete.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club