dilluns, 29 de març del 2010

Xarxa "A" 10 AJ Pla 4

Una de les funcions d'un president és intentar inculcar al seu entrenador la filosofia de club del qual és responsable, en el cas del nostre club aquesta feina per qüestions òbvies és bastant senzilla.
Aquesta filosofia, aquesta manera de veure l'esport de competició amateur s'intenta transmetre en l'exemple, en les xerrades tàctiques, en la coherència i en el dia a dia en els entrenaments i en els partits. Hi ha jugadors que porten en el club els 11 anys de vida d'aquest, altres en porten menys i altres són novells, alguns fins i tot és el únic club en el que han jugat com a sèniors , però penso que tots comencem a tenir clar quin és o ha de ser l'ADN Xarxa que des de sempre s'ha volgut transmetre a tots els jugadors de l'equip i als rivals:
Un equip que el únic objectiu es gaudir de l'esport de competició i que guanyar és bonic e important però no imprescindible ni a qualsevol preu.
Un equip que si vol guanyar ha de de fer-ho a partir de la il.lusió, la concentració i la intensitat.
Un equip que és presenta tots junts una hora abans als partits de fora i que fa un escalfament amb garanties per preparar físicament i mentalment el partit
Un equip que tira la pilota fora si hi ha algun jugador de l'equip contrari al terra
Un equip que no es fica amb el public rival
Un equip que el capità intenta pacificar als més nerviosos.
Un equip que durant dos anys ha estat el que menys targetes ha patit a preferent.
Un equip que l'entrenador intenta que tots és sentin partícips de la victòria en un partit o d'una derrota (sempre que un es convoca sempre té minuts)

En definitiva un equip que vol divertir-se i que els rivals es diverteixin

Gràcies per què el dissabte en la mida que va ser possible vam demostrar tenir ADN Xarxa, sobretot en el segon punt, la clau per la victòria penso jo.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Como dijo Schuster en una rueda de prensa respecto al lugar de nacimiento de un arbrito: "No hay nada más que decir" (todo esto con la imitación de Dani López).
Solamente quiero recordar que es importante que vayamos al gimnasio y que nos vayamos a correr ya que nos vamos a perder 3 entrenos seguidos,saldremos,beberemos y todo esto se puede notar ante el Santa Perpetua,equipo que en la ida nos empato y que jugo muy bien.Josete.

FRANCESC ha dit...

Un 10 per al Xarxa!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club