dilluns, 12 d’abril del 2010

Santa Perpètua 5 Xarxa "A" 2

Quan un entrenador es incapaç de “transmetre” als jugadors deixa de ser vàlid en aquell equip, i no té res a veure que no sigui molt bo en la seva tasca si no que simplement el seu missatge ja ha caducat en el saber del col•lectiu que dirigeix, i les seves paraules poden ser molt sàvies però dins del cap i el raonament dels seus jugadors ja no sonen com a creïbles o potser ja són tants anys escoltant-les que deixen de tenir validesa i cauen sobre paper mullat.
Quan un entrenador no és capaç de fer veure al col•lectiu les mancances en el joc, quan dóna instruccions que pensa que poden beneficiar a l’equip però que no són realitzades en la pista és que la seva validesa dins de l’equip té data de caducitat ja marcada.
Quan un entrenador amb les seves paraules preparades i estudiades no motiva als jugadors a que surtin al començar al partit amb intensitat i concentració i tampoc els motiva desprès de la segona part, és que les seves paraules entren pel mateix lloc que surten a una velocitat vertiginosa.
Quan un entrenador només és la persona que fa els canvis, porta les fitxes i paga a l’àrbitre, deixa de ser un entrenador per convertir-se amb l’home ong de l’entitat.
Companys, moltes gràcies per donar-me el dissabte aquest paper!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Mal partit de tot l´equip en general en una pista on se´ns ressisteix la victòria però no cal ser tant dramàtics només són 3 punts,recordo guanyar 2 a 4 al camp de sporting 77 (el xarxa només a guanyat 1 partit allà), fent una segona part espectacular on el paper de l´entrenador també va ser clau.Ànims a tots.DANI 10

Daniel ha dit...

Sin duda, mal partido por parte de todos. Perdimos nosotros, no ganaron ellos. Falta de intensidad y concentración. Personalmente creo que no pudimos hacer un calentamiento correcto y eso se vio reflejado en un mal inicio. Después tampoco fuimos capaces de meternos en el partido con ganas y ambición.

Sobre las palabras del entrenador, no doy ni quito la razón. Sólo pido a mis compañeros que las escuchemos tanto en los entrenos como en los partidos y aprendamos de ellas. A veces nos aportarán poco, otras nos aportarán mucho; pero siempre nos aportarán algo.

No miremos quién es nuestro próximo rival, somos capaces de ganar los 21 puntos que nos quedan. Y, sobretodo, disfrutemos de este deporte (yo el sábado no disfruté en absoluto).

Gracias Señores!

Anònim ha dit...

La soledad del entrenador es dura cuando las cosas no salen bien. En ocasiones los partidos no salen como uno quiere y no hay ni un motivo, ni una explicación concreta. Pero todos sabemos que este equipo tiene capacidad para hacer grandísimos partidos, que todavía tiene muchas ganas de ganar (aunque según la crónica a veces no lo parezca)y muchas cosas que aprender.
Simplemente animar a todo el grupo (entrenador y jugadores) y pensar que estamos sólamente a 3 puntos de la "Zona Champions".

4.-

FRANCESC ha dit...

Reflexió vàlida, amb tot el dret...però, segons el meu parer...mirant-te massa el propi melic... tothom té el seu percentatge de responsabilitat, en l’èxit i el fracàs... i aquests partits contra aquests tipus d’equips sempre se’ns han donat malament...el motiu? Interns: Jugar amb presses, sense confiança amb el que sabem fer, falta de to físic, joc individual ( i no em refereixo al regat), pressió irregular de la pilota... Externs: Pista i pilota irregular, rival motivat amb condicionants favorables, poc temps d’escalfament a la pista...

Quan les coses van malament no s’ha de caure en el desànim i es un bon moment per mirar el bon camí fet... també hi ha gent que sap lluitar quan les dificultats són més grans: Menys lacasitos i més:

http://www.youtube.com/watch?v=lu6qVDWpvUE


tothom escull els seus ídols... i la forma de motivar-se

per cert...impressionant la intensitat, la motivació i les ganes en l'entrenament del dilluns...perquè???

MARCOS ha dit...

Impresionante el video.

GRACIAS.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club