dilluns, 19 d’abril del 2010

XARXA "A" 4 ALHEÑA 5

Si la setmana passada parlàvem de falta d'intensitat com a una de les grans claus de la derrota, aquesta podem dir que els tres punts van volar de casa en gran part perquè l'equip rival va ser superior a l'hora de definir les opcions de gol i que en diferents fases del partit vam tenir moltes dificultats per recuperar la pilota ja que ells la movien molt be i la nostra pressió era poc efectiva.
La línia que separa la victòria de la derrota pot ser molt fina o molt gruixuda, depenen diferents factors: millor tècnica, millor tàctica, millor físic, concentració, intensitat... i si aquesta components s'aconsegueixen anivellar arriba el últim ingredient: La sort.
Personalment, jo no hi crec. i penso que la victòria és per qui la busca i la treballa i si aquesta no s'aconsegueix és perquè segur que alguna cosa es podia haver fet millor.
Cal veure les coses positives del dissabte: el no baixar els braços en cap oment malgrat anar perdent de dos i tres gols bona part del partit, tornar a macar quatre gols, i sobretot caure derrotat sense perdre la identitat de l'equip i jugant de la mateixa manera a tots els equips, segueixo pensant que potser estaríem més a dalt si variéssim la nostra manera de jugar davant de certs equips, però deixaríem de ser Xarxa i deixaríem potser de gaudir de l'esport i això si que no.
Queden encara tres punts, persistir, persistir, persistir....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Simplemente felicitar a los compañeros que vinieron a entrenar la semana pasada aunque sabian que no jugarian por lesión.
Igual que otras veces los he criticado ahora los alabo,gracias.
Sobre el partido me guardo mi opinión.Josete.

Francesc ha dit...

En el partit del dissabte passat crec que ens vam trobar amb un Xarxa lluitador, amb bona predisposició i amb bons moment de joc. Errades petites i errades grans van ser molt ben aprofitades per l'equip rival.
Tot i al mal gust que ens va deixar la derrota, va ser una bona tarda de futbol-sala.

Com equip hauríem de creure més amb la possibilitat de millorar i també en la necessitat que tenim de tots i cadascun dels jugadors.

Ah! Important saber criticar i saber ser criticat!!Dit d'una altra manera: S'ha de tenir mà esquerra...i dreta!! Intentaré aplicarme el cuento...

AAh! Entrenar lesionat pot esdevenir perillòs! Millor anar al gimnàs i realitzar sessions específiques i preventives! ;)

Ah! Estic plenament convençut que aquest proper dissabte es guanyarà el partit!! Hi ha factors estadístics que així ho indiquen.

Força Xarxa!!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club