dimecres, 19 de maig del 2010

XARXA "A" 2 RIPOLLET "B" 7

Permeteu-me començar demanat perdó als "nombrosos" seguidors d'aquest bloc per la demora en la crònica d'aquesta setmana, l'augment del volum de les tasques laborals m'ha impedit tenir un moment per escriure.
El partit del dissabte va tenir dues parts ben diferents, encara que l'equip visitant sempre va tenir el marcador i el joc sota control. Però si que és cert que a la primera part l'equip es va mostrar lluitador, amb estones de triangulació i de bon joc però demostrant una manca d'encert de cara a porteria alarmant.
La segona part va ser molt diferent, ens vam venir a baix col.col·lectivament, ja que cada vegada que semblava que podíem acostar-nos al marcador l'equip visitant en contres molt ben fetes anava fent pujar gols al marcador, els últims deu minuts van ser una lluita individual i no de grup per intentar fer una jugada que acabés amb gol.
I és que un equip en la nostra situació sembla que tot se l'hagi girat en contra serveixi com a exemple els dos jugadors lesionats en el mateix partit.
Però no val mirar cap enrere cal aixecar-se i mirar endavant, cal pensar que queden tres finals on hem d'aconseguir un mínim de quatre punts per conservar una categoria que a molts de nosaltres ens ha costat moltes hores de dedicació tant a dins del camp, com a fora, només demano respecte per a tots ells i en petits gestos es pot demostrar: possant intensitat als entrenaments, avisant si un no pot venir, venint al partit si un està lesionat, retardar els dissabtes "lúdics" tres setmanes etc etc.
Només així i amb un xic de cor, l'any vinent podreu seguir jugant a preferent, vosaltres mateixos!

1 comentari:

Anònim ha dit...

También pienso que el partido tuvo dos caras muy distintas.La primera parte,excluyendo los 4 primeros minutos que encajamos dos goles muy rápido,creo que jugamos bastante bien y en esta ocasión creo que fué mas mérito del portero rival que desacierto nuestro no irnos al descanso con un resultado favorable.

La segunda parte creo que estuvo influenciada por ir siempre detrás en el marcador y cuando había posibilidades de algo...patapán!!otro chicharrito.
Pero tenemos que hacer fuerza todos los partidos que quedan.
Ánimo Xarxa.Jorge

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club