dimecres, 16 de març del 2011

Alhenya 6 Xarxa "A" 3

Seguim sense guanyar els tres punts fora de casa, en el pitjor balanç com a visitants de tota la història de l'entitat.
Moltes lectures es poden fer d'aquesta realitat, des de la més pessimista ( l'equip no sap mantenir la mateixa intensitat tot el partit, es fallen moltes ocasions claríssimes...) o es pot analitzar des de la vessant positiva ( l'equip té 23 punts i es fa fort a casa). El cert és que potser ens troben en un cas de manca creure's millor que el rival i en poca convicció en les possibilitats de l'equip i d'un mateix.
El partit de dissabte va estar marcat per la dificultat de la pista (ells es van adaptar millor) tot i això vam generar moltes ocasions de gol i el resultat final no reflecteix en absolut la diferència entre els dos equips, això si, el seu encert de cara a porteria és la diferència entre el tercer classificat amb 74 gols i el d'un a mitja taula cap abaix amb 47 gols, el segon registre més baix de la categoria.
Cal seguir treballant ja que queden molts partits, lamentar això si la lesió d'en Joan i alguns comentaris i accions de certs jugadors que no ajuden gaire a l'equip.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hay que seguir muy serios porque a estas alturas de la temporada se hace muy dificil trabajar cuando se está en tierra de nadie. Compañerismo, intensidad y compromiso!!!.

Sant Vicentí 2 - Iris Sol Casagemas 3

Forza Iris!!

Anònim ha dit...

Nos equivocamos jugando en esa pista,era imposible correr de forma normal e intensa. Josete.
Força Xarxa.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club