dilluns, 21 de març del 2011

XARXA "A" 4 SANSUR "A" 4

Partit emocionant fins al final i sisè empat de la temporada. Estadísticament l’equip amb més empats de la categoria. ( en realitat serien set sumant el de Cornellà) Cal analitzar si els sis empats són sis punts guanyats o 12 perduts, el dilema de l’ampolla mig plena o mig buida.
Del partit poc puc opinar ja que vaig arribar ben entrada la primera part i vaig marxar faltant deu minuts, això si vaig arribar amb 1-2 i vaig marxar amb un 4-3, aquestes alternances en el marcador indica que el partit va ser equilibrat i sobretot amb dosis d’emoció per la incertesa final del resultat que tan atractiu fa al nostre esport. Llàstima que un cop havent remuntat ens deixéssim empatar en els darrers instants.
I és que ara toca caminar per el pitjor escenari que un equip pot tenir en aquestes alçades de la temporada, el comunament dit : “Terreny de ningú” on tenim impossible l’ascens i encara mirem tranquils el descens. I és que aquest terreny és el que menys agrada a un entrenador ja que els perills són molts i cal estar molt atent a no caure en el desànim. Valorar la feina feta fins ara, els 24 punts i pensar que cada partit és un nou repte. Cal seguir insistint en el treball en els entrenaments i en la idea de que si guanyem tots els partits que ens quedem farem la millor temporada de la història a preferent i si perdem tots els partits podem baixar de categoria. Cal buscar l’equilibri entre l’eufòria i el pessimisme i marcar-se petits reptes, no us preocupeu que de ben segur cada setmana en sorgiran uns quants per cada dissabte.
El proper es ben fàcil: Guanyar d’una punyetera vegada fora de casa.