dimarts, 3 de maig del 2011

MAMPAR 4 XARXA "A" 6

Segona victòria coma visitant que certifica la salvació a falta de quatre jornades per acabar la temporada, els 33 punts ens donen la salvació matemàtica.
Del partit de dissabte destacar la diferència de joc, d’intensitat, i m’atreveixo a dir de ganes entre uns moments i altres del joc, el cert és que es va passar d’un 1-3 còmode a un 4-3 inquietant, més conseqüència d’una desídia de l’equip que no pas per un gran encert rival. L’augment de la intensitat defensiva, de la circulació ràpida, de l’encert de la porteria pròpia etc etct va propiciar una remuntada vers un rival amb molta voluntat, molt ben treballat tàcticament però que els nervis d’estar en una situació complicada i el risc de jugar de cinc van acabar condemnant Què va provocar això? Per què es va produir aquest canvi? Personalment penso que és el grup, que ha de procurar contestar-se a aquestes preguntes, però hom pensa que aquest esport i aquest equip, i aquesta entitat si ha arribat fins aquí es a base d’entusiasme i de ganes.
Aquestes jornades que queden han de servir per moltes coses, seria bo que intentéssim assolir els 40 punts, que ens poséssim com a fita adelantar a la classificació qui ens va “pispar” un punt als despatxos, però sobretot sobretot sobretot que ara si, gaudíssim de l’activitat esportiva.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una razón posible, este lunes entrenamos Dani L (que probo y no pudo entrenar),Choco,Xabo,Alex y un servidor y además solamente Dani I avisó que no venía.
Supongo que todo el mundo tendrá sus razones pero también supongo que Fernando ( futuro entrenador) se llevo una muy mala impresión.
Agredecer que se quedará todo el B y pudieramos entrenar los que fuimos y quiza teníamos mejores,más importantes y muchos más motivos para no subir a entrenar y subimos.
VIVA LA SOLIDARIDAD, Josete.

Anònim ha dit...

¡¡¡¡Limpieza ya!!!!!

Anònim ha dit...

Lo siento mucho por mi parte,pero yo a las 5 de la tarde llamé al entrenador(actual),puesto que estaba lloviendo a chuzos,y le dije que habíamos quedado que si llovía no había entreno,y no pensaba quedarme frente a la ventana en MI DIA DE FIESTA,para ver si vuelve a llover o no,el lunes pasado era fiesta y no se quiso entrenar,además no pensaba que se iba a secar la pista,de todos modos lo siento por los que fueron a entrenar y a Fernando que por lo que veo no sabía nada.
Jorge.

p.d:ahh! el partido muy bien..

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club