dimarts, 25 de setembre del 2007

A.E. XARXA "A" 2 TOURING CLUB 3

Poc a opinar d'un partit on hom no va poder intervenir (felicitats Pepelu i cinta!. Per diferents comentaris que s'han fet van haver dues parts ven diferenciades: a la primera l'equip va estar correcte però a la segona va haver una baixada espectacular en el joc, sense buscar excuses cal reflexionar sobre el que s'ha de millorar per tirar endavant amb garanties la temporada.
Els resultats són el menys important però entre tots cal fer un esforç per millorar l'estat físic de l'equip, i com ja he indicat moltes vegades, aquest estat físic depèn en bona mida de cadascú, no hi ha prou amb els dies d'entrenament, cal anar a córrer o al gimnàs per a poder rendir amb garanties de cara a la lliga que comença dissabte.
Dimecres (altre cop amb baixes) anem al camp de la Floresta amb el que serà l'últim assaig, ànim i endavant!
PD: Els gols del dissabte: un d'en Dani López i l'altre en pròpia porteria.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Opino que los resultados no son importantes y que lo más importante de la pretemporada es llegar a un nivel óptimo fisicamente,pero si se pierden todos los partidos de pretemporada,a falta de uno,y el equipo no está bien fisicamente a falta de pocos dias para empezar la pretemporada es que algo hemos hecho mal.Nada más sin culpar a nadie pero es una reflexión.

Anònim ha dit...

g

Anònim ha dit...

g... es punto g? hombres g? que gran reflexión...

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club