diumenge, 30 de novembre del 2008

XARXA "A" 7 PENYA ESPLUGUES "B" 1

Victòria que serveix per a respirar!

Pels lectors que no vàreu veure el partit en directe, cal dir en primer lloc que el resultat final és bastant enganyós, ja que la diferència del marcador no reflecteix en gran mida el que es va veure en el parquet del poliesportiu.
Desprès de dues derrotes seguides, era important trencar la dinàmica negativa, això va fer que l'equip sortís amb intensitat al principi del partit, fent una defensa adelantada per evitar que l'equip rival tingués possessions llargues, en certa mida ho vàrem aconseguir i les nostres transicions provocaven que l'equip visitant reculés i tinguéssim la possessió de pilota. Fruit d'això va venir el primer gol del partit. A partir de llavors l'equip rival va intentar pujar la línia defensiva, però malgrat passar uns minuts ofegats, l'equip va reaccionar i van poder sortir bé de pressió, en una jugada de contraatac, marcàvem el 2-0 amb el que acabaria la primera part.
Al començar la segona part, sabíem que era important marcar primer, per a no deixar que l'equip rival es fiqués al partit, i així va ser, ells desprès de no aprofitar diferents ocasions clares, unes vegades per manca de porteria i altres per el gran encert d'en Dani, nosaltres fèiem el 3-0 i el 4-0 seguits, a partir de llavors, el partit es va trencar i vam poder tancar el marcador amb el 7-1 definitiu.
En tot cas, repeteixo que el marcador no deixa constància de la igualtat d'oportunitats dels dos equips, el nostre encert i l'actuació d'en Dani, van poder fer que al final els tres punts es quedessin a Horta.

Com a fet positiu del partit, donar les gràcies als 7 o 8 espectadors que ens van venir a veure en una tarda freda, però que van donar la nota de color al partit i van animar a l'equip. Tant de bo la "animació acústica" es repeteixi totes les jornades.

Com a fet MOLT NEGATIU, lamentar les lesions d'en Jose i Juan que sumades a les quatre que ja teníem ens fan estar en una situació molt crítica. Aplaudir l'aportació decisiva dels tres jugadors del B.
També lamentar l'absència d'alguns dels lesionats a la grada ja que crec que l'equip necessita del seu suport.

6 comentaris:

Francesc ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Francesc ha dit...

Per fi vaig poder veure un partit del Xarxa i he de dir que vaig disfrutar molt de l'espectacle. Per una banda vaig constatar que hi ha jugadors que han assolit més pes en el joc de l'equip i que hi ha hagut bons fitxatges. Del partit destacaria una gran constància en la intensitat i la bellessa plàstica d'algun dels gols.
Crec que l'equip rival no era gens dolent, però va posar de manifest que els crits entre companys porten al nerviosisme que provoca errades en situacions clares...de tot s'aprèn.
Als lesionats paciència i recordeu que pel Xarxa han passat jugadors que no van arribar més a dalt per les lesions...

Anònim ha dit...

Más lesiones.
Que ese puede esperar de un equipo en el que está lesionado hasta el preparador físico!!!

Angelinho dimisión (después de la rehabilitación).

A ver si con los turrones y el descanso navideño, recuperamos efectivos.
Aupa Xarxa

Daniel ha dit...

Gran resultado (excesivo tal vez) y sobretodo importante victoria. Anímicamente creo que ha sentado muy bien. Lástima de esas dos lesiones. La enfermería se llena. Esperemos que estos 15 días hasta el próximo partido sirvan para recuperar a algunos. Ánimo chavales que queda mucha temporda.

Anònim ha dit...

Gran y necesitado resultado,destacar la gran actuación de Dani y la efectividad de cara a gol.
Creo que fue decisivo adelantar la linea de defensa a tres cuartos de su campo.Josete.

Anònim ha dit...

Hola a todos

bueno felicitar al "A" por su contundente victoria y lamentar de nuevo 2 lesiones, pero como ya dije la semana pasada la gente joven está cumpliendo y se tiene que seguir contando con ellos, sólo hacer un apunte, que esta confianza no sea algo pasajero sino una constante.

Saludos

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club